THE PERFECT GIFTS

Deze maand wordt hoe dan ook genieten. We hebben meer tijd en aandacht voor de mensen om ons heen. Dus ook meer tijd om hét perfecte cadeau voor onder de boom te kopen!

In deze blog helpen we je graag een handje mee, door wat all-time favorites uit te lichten. Deze cadeautjes zijn niet alleen leuk om te geven, maar ook zeker om te krijgen! 😊

 

RESTERÖDS

Voor mannen is het vinden van een cadeau altijd nét iets lastiger. Vaak kom je dan snel uit op een praktisch cadeau. Maar wat is er mis met praktisch?! Het merk RESTERÖDS is hier het bewijs van. Dit homewear & underwear merk heeft prachtige basics van 100% katoen of 100% bamboe (gecertificeerd). Goed voor je lijf én goed voor het milieu. De kwaliteit is superieur en zeer comfortabel. Deze items wil je nooit meer uitdoen.

Bamboo hoodie RESTERÖDS

smula hat brown resteröds

 

GLACIAL BOTTLE

Fashion, check! Duurzaam, check! Stylish, check! Langdurig warm, check!


Dát is GLACIAL. Met deze fles dagen we je uit om een verbintenis aan te gaan om enkele van je dagelijkse gewoonten te veranderen, no more plastic waste! Een verandering waar de toekomst je dankbaar voor zal zijn. Maar jij ook in de toekomst: je drankje blijft namelijk tot 12 uur lang warm en tot 24 uur lang koud.

GLACIAL op je verlanglijstje? Dit is het ideale cadeau voor de koffie- en theeleuten. Én handig mee te nemen tijdens die wandelingen tussen het eten door.. 😉

glacial bottle sustainable antracite

 

SAINT STEVE

Van coltruien tot zip-up sweaters. Ieder seizoen brengt SAINT STEVE een aantal stijlvolle kleuren en texturen terug in de kledingkast. Of je dag bestaat uit relaxen, een chique (kerst)diner of een zakelijke meeting, met SAINT STEVES knitwear heb je iedere dag weer de ultieme trui in je kast hangen. Dus, waarom verder zoeken als je al over het beste cadeau beschikt?

cas white melange saint steve te koop bij antracite

ben sand melange saint steve te koop bij antracite

coen zwart van saint steve te koop bij antracite

 

Op Antracite.com hebben we nog zo veel meer leuks staan.

Ben je een beetje laat met de inkoop van jouw decembercadeautjes? Don’t worry. Vandaag besteld, is morgen in huis!

Producten – Antracite

 

Fijne feestdagen – XXX

 

Team Antracite