Naar inhoud

Artikel: ANTRACITE IN MAASTRICHT

ANTRACITE IN MAASTRICHT

ANTRACITE IN MAASTRICHT

Op zoek naar een leuke stad voor een weekendje weg? Zoek niet verder want Maastricht is alles wat je nodig hebt. Deze bourgondische stad gaat je zeker niet teleurstellen. Als liefhebbers van het bourgondische leven zijn wij dol op de prachtige stad Maastricht, waar we dan ook de meest trendy voorjaarsoutfits hebben gefotografeerd. Ontdek de inspirerende outfits. Van een compleet groen pak van MINIMUM en de mooiste outfits in beige tinten voor dames tot de perfecte outfits voor een nette of feestelijke gelegenheid voor heren. We hebben meteen onze favoriete hotspots van Maastricht opgeslagen zodat jij aan culinair genot niks te kort gaat komen tijdens jouw city trip naar Maastricht. 

Hotspots in Maastricht

Hotspots in Maastricht

Hotspots in Maastricht

HOTSPOTS IN MAASTRICHT

Maastricht is dé stad waar je een walhalla vindt aan culinaire restaurants, de meest knusse straatjes en gezelligste terrassen. Drie dingen waar de dames van ANTRACITE.COM mega blij van worden. Wij delen dan ook graag de ultieme tips voor de bourgondische stad Maastricht die je wat ons betreft niet mag missen.  

  • Hotel Monastère: een romantische plek om een nachtje te vertoeven. Bij het café kun je heerlijk ontbijten, lunchen, dineren en borrelen.
  • Wyck: in de wijk Wyck ben je op de juiste plek voor meerdere niet te missen hotspots. Reserveer bijvoorbeeld een tafel bij Wycker Cabinet of Mr Smith voor culinaire hoogstandjes. Koffie drinken doe je bij: VAN WIJCK.
  • Koestraat: zo'n knus eetstraatje waar een heerlijk sfeertje hangt. Hier vind je onder andere de Kaasbar en restaurant + borrelplek Clichée

  • Een heerlijke vlaai kan niet ontbreken tijdens jouw city trip naar Maastricht. Daarom de hotspots waar je de lekkerste Limburgse vlaai kan eten: Van Buuren, Bakkerij Souren en Matthieu Hermans.

  • Nog meer fijne diner hotspots: Café Sjiek, Le Fernand, Noon (aan de Maas), Marres Kitchen de Brandweerkantine.

  • Liefhebber van brocante? Elke zondag vind je op De Markt in het centrum van Maastricht een mega gezellige brocante markt. Een must do wat ons betreft! 

Dus let's gooo naar het altijd zonnige Maastricht! 

 Hotspots Maastricht

Hotspots in Maastricht

Hotspots in Maastricht

 

Read more

GESPOT IN J.LINDEBERG: LEWIS HAMILTON

GESPOT IN J.LINDEBERG: LEWIS HAMILTON

STEEL JIJ DIT SEIZOEN DE SHOW MET DE KLEDING VAN J.LINDEBERG? J.LINDEBERG fungeert als de "bridge" tussen sport en mode. Deze parel van een modemerk uit Zweden integreert de kennis, vaardigheden en...

Meer informatie
DIT ZIJN DE ZOMERTRENDS VAN 2023

DIT ZIJN DE ZOMERTRENDS VAN 2023

Het is eindelijk zover, jij kunt je garderobe gaan klaarstomen voor de zomer. Speciaal voor jou hebben wij de allerleukste modetrends voor de zomer van 2023 op een rijtje gezet. Van luchtige linnen...

Meer informatie