Wij vinden het belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Je kunt de aankoop retourneren als deze niet aan je wensen voldoet. Dit geldt ook voor de items in de sale. Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren. Je hebt de mogelijkheid het product thuis te passen. Echter, als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kunnen wij het helaas niet terugnemen. 

 

Hoe werkt retourneren?

Stap 1. Verstuur een mail naar: hello@antracite.com met hierbij je ordernummer en welke artikelen je graag wil retourneren. 

Stap 2. Er wordt informatie verstuurd over het aanvragen van een retourlabel. 

Stap 3. Print de retourlabel uit en verzend deze via een parcelshop naar wens. 

** Vergeet niet het invoice document toe te voegen aan de retourbestelling. Zo weten wij welke bestelling bij welke verzending hoort 😊

 

Let op: 

Wij rekenen de retourkosten per bestelling. Heb jij meerdere bestellingen die jij tegelijkertijd retour zou willen versturen in één pakket? Neem dan contact met ons op, wij zullen dit dan noteren en zorgen dat er maar een keer de retourkosten worden afgeschreven. 

Wat kan er niet geretourneerd worden?

  • Gedragen, gebruikte, beschadigde of gewassen producten
  • Producten die niet in de originele staat verkeren
  • Producten zonder labels/ originele verpakking
  • Ondergoed

 

Kan ik mijn bestaande product ruilen?

Helaas is ruilen geen mogelijkheid voor ANTRACITE. Mocht een item niet naar wens zijn, dan kan het item retour worden gestuurd. Zodra dit item bij ons retour ontvangen is, zullen wij dit crediteren. Er kan dus via onze webshop een nieuwe bestelling worden geplaatst.

 

Wat zijn de kosten van retourneren?

Via onze retour portal van Sendcloud kan je gemakkelijk en snel een label aanmaken. De kosten zijn slechts €4,95 en de rest van de kosten nemen wij op ons. Hierbij worden de kosten per zending gerekend. Bij het crediteren van het bedrag zal dus €4,95 worden ingehouden per bestelling. 

Wanneer kan ik de betaling verwachten?

Als je aankoop volgens onze retourvoorwaarden is geretourneerd betalen we het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 5 werkdagen aan je terug. Dit is dus exclusief de €4,95 retourkosten.

Het duurt een aantal dagen voordat de bestelling bij ons retour is ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 14 dagen de retouren afgehandeld te hebben.  

 

Heb je aanvullende vragen?

Mailen kan naar hello@antracite.com

Of bel naar +31 (0)76 522 3186