Naar inhoud

RETOURBELEID

Wij vinden het belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Je kunt de aankoop retourneren als deze niet aan je wensen voldoet. Dit geldt ook voor de items in de sale. Je kunt de producten binnen 14 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren. Je hebt de mogelijkheid het product thuis te passen. Echter, als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kunnen wij het helaas niet terugnemen. 

LET OP: je kunt alleen jouw retour aanmelden via ons online retourportaal. Wij zijn geen fysieke winkel. 

Stappen om te retourneren:

 1. Check of je bestelling compleet is (originele staat, prijskaartje eraan, niet gedragen etc.).
 2. Voeg het (bijgevoegde) invoice document toe en schrijf hierop dat het om een retour gaat & welke artikelen retour komen.
 3. Klik HIER om jouw retourlabel aan te maken. Vul jouw ordernummer en postcode in. 
 4. Print het retourlabel uit.
 5. Plaats het nieuwe retourlabel over het verzendlabel of verwijder het verzendlabel.
 6. Breng het pakket naar een DPD parcelshop. Vind hier een parcelshop bij jou in de buurt.  
 7. Maak een foto van je label, zo kan je met de track & trace code het pakket volgen.

** Vergeet niet het invoice document toe te voegen aan de retourbestelling. Zo weten wij welke bestelling bij welke verzending hoort 😊

ENGLISH: RETURN OUTSIDE OF THE NETHERLANDS?

Send us an e-mail and we will give you the address of our warehouse. The costs of the return are not included and will be for own costs. 

Meerdere bestellingen tegelijk retourneren?

Heb jij meerdere bestellingen die jij tegelijkertijd retour zou willen versturen in één pakket? Neem dan contact met ons op, wij zullen dit dan noteren en zorgen dat de retourkosten maar één keer worden afgeschreven. 

Wat kan er niet geretourneerd worden?

 • Gedragen, gebruikte, beschadigde of gewassen producten
 • Producten die niet in de originele staat verkeren
 • Producten zonder labels/ originele verpakking
 • Ondergoed

Kan ik mijn bestaande product ruilen?

Helaas is ruilen geen mogelijkheid voor ANTRACITE. Mocht een item niet naar wens zijn, dan kan het item retour worden gestuurd. Zodra dit item bij ons retour ontvangen is, zullen wij dit crediteren. Er kan dus via onze webshop een nieuwe bestelling worden geplaatst.

Heb je een klacht? Neem dan zeker even contact met ons op.

Wat zijn de kosten van retourneren?

Via onze retour portal van Sendcloud kan je gemakkelijk en snel een label aanmaken. De kosten zijn slechts €4,95 en de rest van de kosten nemen wij op ons. Hierbij worden de kosten per zending gerekend. Bij het crediteren van het bedrag zal dus €4,95 worden ingehouden per bestelling. 

Wanneer kan ik de betaling verwachten?

Als je aankoop volgens onze retourvoorwaarden is geretourneerd betalen we het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 14 werkdagen aan je terug. Dit is dus exclusief de €4,95 retourkosten.

Het duurt een aantal dagen voordat de bestelling bij ons retour is ontvangen. Wij streven ernaar om binnen 14 dagen de retouren afgehandeld te hebben.   

Heb jij jouw bestelling geplaatst in de sale weken? 

Heb jij je item in de COUNTDOWN WEEKS gekocht? En ben jij niet blij met jouw item? Dan kan je dit binnen twee weken retour sturen en krijg jij het betaalde bedrag terug.

In de sale weken worden er voor verschillende merken kortingen aangeboden. Deze kortingen verschillen per merk, per artikel en per week. Mocht een artikel dat je gekocht hebt met korting, toch niet naar wens zijn. Dan kan je deze retourneren. Het is niet mogelijk om een terugbetaling te ontvangen van het prijsverschil, mocht je het item wél willen houden. Alleen bij het retourneren van een product krijg je het bedrag terug wat je voor het product hebt betaald. Bij de terugbetaling wordt er €4,95 in rekening gebracht voor het retourneren.

Ik heb met KLARNA mijn bestelling geplaatst, hoe werkt het nu met retourneren?

Betaal je via KLARNA op rekening? Dan wordt het bedrag na ontvangst van het retourpakket binnen 14 werkdagen gecrediteerd en automatisch doorgestuurd naar KLARNA.

Nadat je een retourlabel hebt aangemaakt via ons retourportaal kun je ook je retour aanmelden bij KLARNA. KLARNA zal de factuur pauzeren totdat ze de terugbetaling van de retourzending van ons hebben ontvangen. Betaal indien mogelijk voor de items die je hebt gehouden en trek het bedrag van de retourzending af van de factuur van KLARNA.

Heb je aanvullende vragen?

Mailen kan naar hello@antracite.com

Of bel naar +31 (0)85 - 666 7710