RETOURBELEID

Voldoet de bestelling niet naar je wensen? Lees hieronder of de bestelling voldoet aan de retoureisen (lees stap 1 en 2). 

Stuur je bestelling plus het formulier (de pakbon is tevens ook het retourformulier) terug naar:
Antracite

Haagweg 444,
4813XG, Breda

Zodra wij de bestelling binnen hebben, zullen wij het bedrag crediteren 😊

 

Wij vinden het belangrijk dat je blij bent met je aankoop. Je kunt je online aankoop altijd retourneren als deze niet aan je wensen voldoet. Dit geldt ook voor items in de Sale en in onze Outlet. 

Als je aankoop volgens onze retourvoorwaarden is geretourneerd betalen we het aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten binnen 5 werkdagen aan je terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening. 

  1. Je online bestelling retourneren

Raadpleeg vooraf de retourvoorwaarden (lees stap 2) en bekijk of je aankoop kan worden geretourneerd. Verzend het pakket via het postkantoor, de retourkosten zijn voor eigen rekening en verschillen per land. 

  1. Online retourvoorwaarden Antracite

Zorg ervoor dat het item in exact dezelfde conditie is zoals je deze hebt ontvangen, onbeschadigd met aangehechte kaartjes en indien mogelijk in de originele verpakking.

Gedragen, gewassen of gerepareerde items evenals items zonder aangehechte kaartjes worden niet geaccepteerd en teruggestuurd naar je adres. De bedenktijd voor het retourneren van een besteld item is 14 dagen vanaf de eerstvolgende dag na het ontvangst. Na ontbinding van de aankoop dient het item binnen 14 dagen te zijn geretourneerd.

Antracite.nl heeft het recht om items te weigeren die later dan bovengenoemde perioden zijn aangemeld en geretourneerd.

Antracite.nl brengt verzendkosten in rekening als een bestelling niet in ontvangst wordt genomen of niet wordt opgehaald bij de ophaallocatie. Hiervoor gelden de verzendkosten die PostNL in rekening brengt aan consumenten.

Ruilen is helaas niet mogelijk. 

  1. Antracite retouradres

Retourneer items met vermelding van je bestelnummer naar. Het formulier wat bij de verzending wordt verstuurd, mag je hierbij toevoegen:

Antracite
Haagweg 444
4813 XG Breda
Nederland

  1. Heb je een vraag?

E-mail naar hello@antracite.com
Bel naar +31 (0)76 522 3186