Naar inhoud

OVER ANTRACITE

HET ONTSTAAN

Een groot aanbod aan fashion- en lifestyle producten. Daarvoor ben je bij ANTRACITE aan het juiste adres. Vanaf april 2020 heeft onze webshop een mooie start gemaakt. ANTRACITE is mede ontstaan door onze grote voorliefde voor Scandinavische en Europese merken. Daarnaast zijn er ook mooie samenwerkingen met de nieuwe merken zoals: Law of the Sea en Saint Steve. 

 

DE MERKEN

ANTRACITE biedt fashion en lifestyle van de mooiste merken uit Europa zoals ELVINE, PLAIN, FIVEUNITS, JUST FEMALE, TIGER OF SWEDEN, GLACIAL, SPREKENHUS, SAINT STEVE en LAW OF THE SEA. Gratis verzending en snel in huis. Een uniek merkenaanbod met Fashion en Lifestyle van topkwaliteit. 

 

STEENTJE BIJDRAGEN

Naast de hoge kwaliteit van de mooie merken, vinden wij het ook belangrijk om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Zo richt ELVINE zich op duurzame materialen en werkt GLACIAL samen met het WWF. Zo werken we samen aan het beter maken van de wereld :) 

 

CONFIDENCE LOOKS GOOD ON YOU

Wij leggen je graag in de watten. Zo denken wij graag mee en geven wij advies op maat. Wij bieden een persoonlijke benadering en willen je graag blij maken met de items van onze webshop. Zoals we het graag zien: "Confidence looks good on you". 

 

Heb je vragen over ANTRACITE? Stuur ons een berichtje via Instagram, mail of bel ons gerust :) 

 

 

 

KvK: 20122975

Btw: NL817901334B01