Naar inhoud

VERZENDING

Bij ANTRACITE.COM kun je je bestelling laten verzenden hoe jij dat wilt. Al onze verzendingen worden verzorgd door DPD. 

 

  1. Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Bestel je op werkdagen voor 12.00 uur, dan verzenden we je bestelling nog dezelfde dag. Bestel je op vrijdag na 12.00 uur of in het weekend, dan verwerken en verzenden wij de bestelling op maandag. Als wij je bestelling niet (op tijd) kunnen leveren, nemen we binnen 1 werkdag contact met je op. 

  1. Wat zijn de verzendkosten?

Alle bestellingen in Nederland worden gratis bezorgd. Voor extra services van DPD zijn kosten van toepassing. 

  1. Uit welke verzendwijzen kan ik kiezen?

In Nederland kan je je bestelling laten bezorgen op je huis- of werkadres of ophalen bij een DPD-afhaallocatie. Sommige bestellingen worden bezorgd met een brievenbuspakketje inclusief track & trace.  

  1. Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Al onze bestellingen worden verstuurd met DPD of wanneer sprake is van verzendingen buiten Nederland en België door één van haar partners. In Nederland en naar de voornaamste bestemmingen in het buitenland zijn de bestellingen te volgen via Track & Trace.

Controleer bij ontvangst altijd of je pakket ongeopend en onbeschadigd is. Bij geen gehoor wordt de bestelling een tweede keer aangeboden. Dit kan je zelf aanpassen. Meer informatie over deze service vind je op DPD.nl.

Wanneer een tweede aflevering niet mogelijk is kan de bestelling opgehaald worden op een van de DPD afhaallocaties. Buiten Nederland is ophalen niet mogelijk, kies in het buitenland altijd voor een leveringsadres waar de bestelling in ontvangst kan worden genomen. 

  1. Heb je een vraag?

E-mail naar hello@antracite.com
Bel naar +31 (0)85 - 666 7710