COMFORTABELE (THUIS)WERKOUTFITS

COMFORT FIRST

De laatste jaren maken getailleerde en skinny items ruimte voor oversized pasvormen en zachte materialen. Kleding behoort fijn te zitten. Men moet zich er te allen tijde goed in voelen. Hier zijn wij het helemaal mee eens! Echter kun je niet zomaar bij elke werkgever in joggingpak aankomen. Om deze reden geven we je graag wat opties, waardoor je stijlvol maar comfortabel de dag door kunt komen, zowel thuis als op kantoor!

NEW COLLECTION PLAIN AW20

Ga voor een broek met een chique patroon en een stretch materiaal om comfortabel de dag door te komen tijdens een zakelijke (zoom) meeting. Combineer broek JOSH 513 met een coltrui van Saint Steve, een lekkere hoodie van Law of the sea of een T-shirt met colbert van Tiger of Sweden. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

NEW COLLECTION SAINT STEVE AW20 NEW COLLECTION LAW OF THE SEA AW20 NEW COLLECTION TIGER OF SWEDEN AW20

GIRL BOSS

Iedere vrouw verdient het om haarzelf zelfverzekerd te voelen. Zowel thuis als op het werk. Een broek met bijbehorend jasje doet al vaak wonderen. Máár.. het zijn niet altijd soepelvallende stoffen en zachte materialen die hiervoor gebruikt worden. Gelukkig heeft JUST hier de perfecte oplossing voor gevonden.

 

Hoe gaaf zijn deze setjes? Oversized, mooie patronen en heerlijke materialen. Hierin voelt iedere vrouw zich op haar gemak. Stijl het af met een mooie hak of een grove sneaker en you are ready to run the world!

Al deze items zijn te vinden op onze webshop. Ben je benieuwd geworden naar verdere outfitmogelijkheden of -inspiratie? Volg ons dan op Instagram via @Antracite_com