Naar inhoud

Artikel: 4 X MOEDERDAG CADEAUS

4 X MOEDERDAG CADEAUS

4 X MOEDERDAG CADEAUS

Het is weer tijd om de liefste vrouw in jouw leven weer even in het zonnetje te zetten. Ben je nog op zoek naar wat inspiratie voor een uniek Moederdag cadeau van de mooiste merken? Lees dan snel verder en koop een mooi cadeau waar jouw moeder helemaal gelukkig van wordt.

1. SPREKENHUS – BODY LOTION

Waarom SPREKENHUS? De producten van SPREKENHUS zijn rijk aan antioxidanten en bevatten hoogste kwaliteit organische arganolie. Arganolie is rijk aan vitamine A en E, zit boordevol antioxidanten en vetzuren, die allemaal de huid helpen te genezen en ontstekingen te verminderen.

SPREKENHUS biedt meerdere huidverzorgingsproducten die de huid doen stralen. Ga voor een heerlijke hydraterende bodylotion waar jouw moeder zich dagelijks mee kan insmeren. De bodylotion heeft een verfrissende geur en is ideaal om de huid mee te hydrateren. Combineer het cadeau met een luchtige douchegel voor een extra verwenmoment.

Sprekenhus Body Lotion - Moederdag cadeau

 

 

 

 

 

 

 

 

 


2. SPREKENHUS - GEURKAARS

De geurkaarsen van SPREKENHUS hebben niet alleen een heerlijke geur maar staan ook nog eens prachtig. Combineer de geurkaars met een van de geurstokjes uit de collectie.  

Wist je dat de geurkaarsen tot wel 40 uur lang branden? Je moeder kan dus langdurig gaan genieten van een heerlijk ruikend huis.

Vergeet niet de tips voor het branden van de geurkaars erbij te geven voor een optimaal resultaat:

  • Laat de eerste keer dat je een geurkaars aansteekt deze 2-3 uur branden, zodat het oppervlak vloeibaar wordt. Dit voorkomt een oneffen oppervlak.
  • Knip het lont regelmatig bij met de speciale lonttrimmer om roken of oververhitting te voorkomen.
  • Controleer voor het aanzetten van de kaars of het lont rechtop staat.
  • Steek de kaars niet opnieuw aan als er minder dan 5 mm wasresten zijn of als er een metalen lontbodem zichtbaar is.
  • Verplaats een brandende kaars niet.
Geurkaars - Sprekenhus

 

 

 

 

 

 

 

 



3. GLACIAL – THERMOSFLES

De fashionable Glacial thermosflessen zijn hip, duurzaam en kunnen lang mee. Glacial biedt thermosflessen die 24 uur lang koud en 12 uur lang warm blijven. Ideaal voor als je moeder onderweg is of een dagje aan het shoppen is. Er is genoeg keuze uit vrolijke printjes.

Kies hier de leukste voor jouw moeder!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. RE:DESIGNED - ZONNEBRIL

Zonnebrillen heeft jouw moeder vast nooit genoeg, zeker niet met het zonnetje op komst. Het prachtige merk RE:DESIGNED heeft dit jaar weer een prachtige collectie zonnebrillen. Van klassieke zwarte zonnebrillen tot een opvallende zonnebril met grotere glazen.

Genoeg mooie zonnebrillen die vast en zeker bij jouw moeder zullen passen.

Shop ze snel hier!

Moederdag cadeau zonnebril

Read more

ANTRACITE IN PARIS

ANTRACITE IN PARIS

A FASHION STORY IN PARIJS! Ontdek complete outfits van de nieuwe Spring Summer collectie via het lookbook. Alledaagse kledingitems voor een minimalistische vrouwengarderobe. Raak geïnspireerd in Pa...

Meer informatie
MELINA'S FAVORIETE ZOMEROUTFITS

MELINA'S FAVORIETE ZOMEROUTFITS

Ontmoet onze Graphic Design Hero, Melina a.k.a. best chef in town. Laat je inspireren door haar favoriete outfits voor deze zomer. De outfits shooten we in het oh zo mooie Breda, de home town van M...

Meer informatie