NEW BRAND: AVEC ĒLAN

Je shopt nu de allereerste collectie van het nieuwe merk avec ēlan bij ANTRACITE.COM. avec ēlan is een nieuw knitwear merk voor dames en wil vrouwen laten shinen in high-quality knits with a little tease. Er wordt gewerkt met de zachtste garen en de stijlen worden in meerdere prachtige kleuren uitgebracht.

Avec elan

Het Nederlandse merk wil laten zien dat lang niet alle breisels ‘wollig’ zijn en kiest in plaats van minimalistische clean-cut silhouetten juist bewust voor sprankelende smaakmakers in sterke kleuren. avec ēlan brengt knitwear with a little tease. Noem het lef. Omschrijf het als durf. Zie het als vurigheid. 

Met veel pit, maar zonder poeha wil de knitwear-nieuwkomer vrouwen aanmoedigen om buiten de lijntjes te kleuren. Om te experimenteren met lef en te kiezen voor wat ze misschien nog niet kennen. avec ēlan heeft vele gezichten. Soms is ze sporty, dan weer sophisticated. Af en toe sensueel. Maar altijd stijlvol. Vrouwen kunnen de knits altijd uit de kast trekken, waar ze ook binnenstappen, het is altijd avec ēlan.


De eerste collectie van avec ēlan

Op 22 december is de eerste collectie van het merk gelanceerd. Het zijn stuk voor stuk ultra zachte knits. Van tops met een ronde hoge hals tot knits met een pof aan de onderkant van de mouwen. Creëer een complete look met de CORINE broek & een knit in dezelfde kleur. Wissel je look af met de half-zip knit FLOOR of de DAGMAR met een classy v-hals. Alle variaties zorgen voor een eye catcher outfit. We are more than in love...
Raak geïnspireerd door de prachtige beelden en shine als eerste in avec ēlan. Shop hier!
Avec Elan
Avec elan