Het team van ANTRACITE staat graag voor je klaar vanuit onze roze kantoortje in het zonnige zuiden. Wil je een beeld krijgen wie je hebt gesproken? Maak dan kennis met onze toppers :)

 

MELINA - MARKETEER / GRAPHIC DESIGN 
Onze design topper a.k.a. creatieve brein. Wat kan onze Mel niet? Het designen van banners en de home page, reels editen, shop de look's maken, you name it. Waar Melina niet over uitgepraat raakt? Food! Want eten is leven, toch? Oh en dan nog een leuk nieuwtje: ze begon hier als stagiair, maar met haar charmes heeft ze ons allen ingepakt en mag ze naast haar studie blijven werken voor ANTRACITE! 

DAGMAR - MARKETING MANAGER
Dus…. Nu ben ik zelf aan de beurt. Met trots vertel ik jullie dat ik verantwoordelijk ben voor de marketing van ANTRACITE. Deze geweldige shop voelt als mijn kindje en ik doe er alles aan om het met alle liefde groter te laten worden. Als ik mijn collega's moet geloven dan ben ik een super-sweety die van aanpakken weet. Heb jij nou tips voor onze webshop of wil je gezellig kletsen of sparren over verbeterpunten? Bel mij dan gerust! 
RYAN - DIGITAL MARKETEER

Ryan – spreek je uit als Ri-An. Zo van, Rihanna, maar dan anders. Ookal wordt onze Ryan vaak in mails aangesproken als ‘meneer’, zoals je op de foto kan zien is, heb je te maken met een hele charmante dame. Ryan is onze nieuwe aanwinst sinds februari. En wat een geluk had zij, in haar eerste maand mocht ze al mee naar Parijs voor de campagne ANTRACITE x Paris. Hoe tof?! Ryan is onze online marketing queen en zorgt dat de achterkant van de webshop draait op rolletjes. Loop jij ergens tegenaan op de website? Of heb jij tips voor ons. Stuur Ryan gerust een berichtje.

AUDRY - FINANCE MANAGER 
Wie niet betaalt, krijgt onze Audry op zijn of haar dak! Wellicht voor de meesten niet per se een straf.. Nu even zonder dollen, onze charmante Audry is punctueel en zorgt dat de financiële administratie op rolletjes draait. Zonder Audry: geen ANTRACITE.