Naar inhoud

HET TEAM

Het team van ANTRACITE staat graag voor je klaar vanuit onze roze kantoortje in het zonnige zuiden. Wil je een beeld krijgen wie je hebt gesproken? Maak dan kennis met onze toppers :)

 

AUDRY - FINANCE MANAGER 
Wie niet betaalt, krijgt onze Audry op zijn of haar dak! Wellicht voor de meesten niet per se een straf.. Nu even zonder dollen, onze charmante Audry is punctueel en zorgt dat de financiële administratie op rolletjes draait. Zonder Audry: geen ANTRACITE.

DAGMAR - MARKETING MANAGER
Dus…. Nu ben ik zelf aan de beurt. Met trots vertel ik jullie dat ik verantwoordelijk ben voor de marketing van ANTRACITE. Deze geweldige shop voelt als mijn kindje en ik doe er alles aan om het met alle liefde groter te laten worden. Als ik mijn collega's moet geloven dan ben ik een super-sweety die van aanpakken weet. Heb jij nou tips voor onze webshop of wil je gezellig kletsen of sparren over verbeterpunten? Bel mij dan gerust! 
ISA - E-COMMERCE SUPPORT 
Isa is onze nieuwe aanwinst binnen het marketingteam. Isa krijg jij als eerste aan de lijn bij vragen. Ze denkt zo goed mogelijk met je mee om jou te voorzien van het allerbeste advies. Ze is punctueel, creatief en een échte regeltante. Met al haar connecties hier en daar krijgt Isa alles voor elkaar! Naast het klantencontact, gaat onze Ies ook helemaal goed op het regelen van shoots en het contact met alle samenwerkingen met influencers voor campagnes. Heb jij een leuk idee voor Isa? Of wil jij met ANTRACITE samenwerken? Vraag dan naar Isa! 

MELINA - MARKETEER / GRAPHIC DESIGN 
Onze design topper a.k.a. creatieve brein. Wat kan onze Mel niet? Het designen van banners en de home page, reels editen, shop de look's maken, you name it. Waar Melina niet over uitgepraat raakt? Food! Want eten is leven, toch? 

RYAN - DIGITAL MARKETEER

Ryan – spreek je uit als Ri-An. Zo van, Rihanna, maar dan anders. Ookal wordt onze Ryan vaak in mails aangesproken als ‘meneer’, zoals je op de foto kan zien, heb je te maken met een hele charmante dame. En wat een geluk had zij, in haar eerste maand mocht ze al mee naar Parijs voor de campagne ANTRACITE x Paris. Hoe tof?! Ryan is onze online marketing queen en zorgt dat de achterkant van de webshop draait op rolletjes. Loop jij ergens tegenaan op de website? Of heb jij tips voor ons. Stuur Ryan gerust een berichtje. 

 

SOPHIE - TRAINEE MARKETING THESIS 

Dat wordt lastig met twee Sophie's in het team. Dus zijn we gekomen op de bijnaam Fie. Zodat er niet twee hoofdjes omdraaien als iemand "Sophie" zegt. Fie is student Commerciële Economie en druk bezig met het schrijven van haar scriptie bij ons. Fie is een aanpakker en creatief! De stories die je voorbij ziet komen deelt Fie maar al te graag. Ook ondersteunt Fie ons bij het schrijven van nieuwsbrieven, het proces van retouren en alle voorraden checken! Succes nog even met afstuderen, op naar het diploma :)