Naar inhoud

MEET THE TEAM: ANTRACITE

 

FIEKE – MARKETEER & DESIGN

Our newest team member! Inmiddels is Fieke nu een paar maandjes bij ons. Fieke is een creatief, stijlvol feestbeest eerste klas. Ze is op full speed aan het shinen met haar design skills en nu al onmisbaar binnen team ANTRACITE.

 

team: Fieke 

 

RYAN – DIGITAL MARKETEER

Ryan – spreek je uit als Ri-An. Zo van, Rihanna, maar dan anders. Ookal wordt onze Ryan vaak in mails aangesproken als ‘meneer’, zoals je op de foto kan zien, heb je te maken met een hele charmante dame. Ry regelt alles achter de schermen voor de webshop. Denk aan productteksten, blogs, nieuwsbrieven én is ze zich aan het verdiepen in de webshop optimalisatie. Alles op alles om het online shopplezier zo goed mogelijk te laten verlopen. Loop jij ergens tegenaan of heb jij tips? Stuur Ryan gerust een berichtje.

team: Ryan 

 

THIJS – MARKETING & E-COM TRAINEE

Ryan loopt tot over haar oren over met werk. Daarom zal Thijs haar gaan ondersteunen in haar dagelijkse taken. Gelukkig maar! Thijs is een lieve en rustige jongen, die secuur werkt. Hij heeft de ambitie om de webshop van ANTRACITE zo goed mogelijk te optimaliseren. Ook zullen we wat leuke reels & TikToks voorbij zien komen van onze nieuwkomer Thijs! Welcome in the team en geniet van deze stage!

team: Thijs 

CLAIRE – MARKETING TRAINEE

Onze charmante Leidenaar Claire is vrolijk en een echte aanpakker. Claire zal het komende halfjaar stage lopen bij ons. Haar eerste weken heeft ze goed doorstaan en wij kunnen niet wachten. Wat Claire gaat doen voor ANTRACITE? Zij zal de telefoon als eerste opnemen en je vriendelijk te woord staan. Voor (maat)advies of vragen over artikelen kan je bij Claire terecht. Succes en veel plezier met de stage 😊

team: Claire 

 

EVA – CONTENT CREATOR

Queen of Content, dat is Eva. By far de beste, snelste, liefste en meest stylish girl you’ve ever met. Binnen een kwartiertje flanst ze een leuke reel of TikTok in elkaar. En zodra er voorbereidingen getroffen worden voor een fotoshoot, is ze er als de kippen bij. Ze heeft oog voor detail en gaat je de komende periode verrassen met supermooi beeldmateriaal en superstylish outfitjes tijdens shoots.

team: Eva 

 

DAGMAR – MARKETING MANAGER

Dus…. Nu ben ik zelf aan de beurt. Met trots vertel ik jullie dat ik verantwoordelijk ben voor alle marketing van ANTRACITE. Deze geweldige shop voelt als mijn kindje en ik doe er alles aan om het met alle liefde groter te laten worden. Waar ik 3 jaar geleden in mijn eentje begon op de marketingafdeling, kan ik nu zo trots als een aap zeggen dat ik een team van 7 heb samengebracht. Heb jij nou tips voor onze webshop of wil je gezellig kletsen of sparren over het online spelletje? Bel mij dan gerust! 

 team: Dagmar


KADIR – E-COMMERCE SUPPORT

Kadir krijg jij ook aan de lijn bij vragen. Met alle geduld denkt hij zo goed mogelijk met je mee om jou te voorzien van het allerbeste advies. Naast klantcontact is Kadir de grote ondersteuning van onze Finance collega Kyara. 

team: Kadir


KYARA – FINANCE SUPPORT

Geld moet rollen wordt er gezegd. Dat vinden wij ook. Maar hier hebben we onze Kyara voor nodig. Kyara werkt er hard aan om de financiële administratie op rolletjes te laten verlopen. Go get that money!  

team: Kyara