Naar inhoud

Artikel: 5 HEREN MERKEN VAN ANTRACITE OP EEN RIJTJE!

5 HEREN MERKEN VAN ANTRACITE OP EEN RIJTJE!

5 HEREN MERKEN VAN ANTRACITE OP EEN RIJTJE!

 

ANTRACITE staat bekend om een breed scala aan fashion- en lifestyle producten. De basis van deze merken is gelijk: fashionable, duurzaam en ontworpen in Scandinavië en Europa. We hebben een aantal heren merken uitgelicht. Meer weten over het ontstaan van de merken en waarom deze merken zo goed bij ANTRACITE passen? Lees dan verder :) 

 

ELVINE

Elvine is één van de bestverkochte merken van ANTRACITE. Het merk staat voornamelijk bekend om de mooie, warme en duurzame winterjassen. Deze winterjassen kunnen jaren mee! 

Elvine is opgericht in de Zweedse stad Göteborgers door de straatartiest Daniel Mänd. Hij heeft het merk naar zijn oma vernoemd en heeft haar passie voor vakmanschap, oprechte kwaliteit en een uitstekend oog voor detail geërfd. Zo werd Elvine geboren en biedt sindsdien nuchtere, inventieve kleding en een goede pasvorm voor een ontspannen levensstijl. Met andere woorden, verfijnde kleding voor een relaxte dag dat past bij een wandeling in plaats van catwalks. De collective bestaat uit kleurrijke items, gemaakt voor de perfecte fit.

 

 ELVINE SUMMER SEASON MEN

 

PEAK PERFORMANCE

Hét nieuwste merk van ANTRACITE! Waar we meer dan trots op zijn! Dit top merk heeft als motto: “We are devoted to make our planet last”. De bergen, de straten en de paden zijn onze plekken voor avontuur. Dat is waar Peak Performance voor staat. Peak Performance is een merk dat kleding ontwerpt wat langdurig meegaat. Het streven is om functionele en eigentijdse items te ontwerpen met klassieke model die je lang bij je wilt dragen. Peak Performance gelooft in duurzame relaties, dat is ook een van de redeneren dat het merk met partners en vrienden is opgebouwd. Door materialen, processen en ontwerpen voortdurend te verbeteren, worden er meer prestaties, met minder impact gecreëerd.

 

PEAK PERFORMANCE SUMMER SEASON

 

LAW OF THE SEA

Law of the Sea is een redelijk nieuw merk van ANTRACITE. Het merk is opgericht in de provincie in Nederland omringd door water; Zeeland. Het merk zet zich in om een ode te brengen aan alle oceanen over de hele wereld. Het merk beschikt over een uitgebalanceerde line-up die een afspiegeling is van het leven in en rond de wateren. De compacte collectie kan worden omschreven als eclectisch en voelt zowel uniek als universeel aan. Het bevat een mix van cleane Scandinavische stijlen en iets gedurfdere streetwear-items, wat zorgt voor een esthetiek die zowel minimalistisch als speels is.

Law Of The Sea houdt zich niet vast aan een specifieke doelgroep. Het merk staat open voor een groot publiek en beschikt over een collectie die voor alle mannen toegankelijk is. De voorliefde voor een wilde en vrije oceaan is wat hen verbindt, ongeacht leeftijd of persoonlijkheid. Het merk is niet gemaakt om rustig voort te kwabbelen, maar om van de een naar de andere stroomversnelling te gaan.

  

LAW OF THE SEA SUMMER SEASON

PLAIN UNITS

Mannen opgelet! ANTRACITE biedt de mooiste broeken aan. Voor een chique look tot aan een stoere outfit compleet maken. Plain Units heeft het. Het merk is in 2014 opgericht in Kopenhagen, Denemarken. Met de ambitie om een eigentijdse broek te creëren door middel van een ‘enkele klasse’ benadering. Deze ontwerpinspiratie wordt gehaald van binnen de grenzen van Denemarken, Noorwegen en Zweden. Ze streven ernaar om een traditionele jeanslook te combineren met een nette look met de beste kwaliteit om zo een high-end fashion gevoel te geven dat gebruikt kan worden in een alledaagse look.

 

PLAIN UNITS SUMMER SEASON 

 

SAINT STEVE

ANTRACITE is meer dan enthousiast over het merk Saint Steve. De kleurrijke creaties zijn passend voor ieder seizoen. Het merk is opgericht in Nijmegen, Nederland. Toewijding, oog voor detail en het gebruik van het beste materiaal is iets wat je terug kunt zien in ieder item. Dit casual knitwear merk is ontworpen voor de medebewuste man die waarde hecht aan comfort en uitstralen om er goed uit te zien. Of je dag bestaat uit relaxen, een chique diner of een zakelijke meeting, met Saint Steve heb je ieder dag weer de perfecte trui in je kast hangen. De items vormen ieder seizoen weer dé basis van je garderobe.

 

SAINT STEVE SUMMER SEASON

Read more

all time favorite presents antracite.com

ALL TIME FAVORITES

De feestdagen zijn weer achter de rug. Maar dat betekent niet dat verwennerij niet meer bestaat. Voor de feestvarkens in deze eerste maanden van 2021 hebben wij heel wat moois in petto! Daarom help...

Meer informatie
NU ONLINE: PEAK PERFORMANCE! 😍

NU ONLINE: PEAK PERFORMANCE! 😍

Yes! The word is out… Wij willen jullie graag voorstellen aan een nieuw merk op ANTRACITE: Peak Performance! Mannen, sla je slag, wat dit toffe merk is een must-have! In deze blog vertellen wij je ...

Meer informatie