Naar inhoud

Artikel: NU ONLINE: PEAK PERFORMANCE! 😍

NU ONLINE: PEAK PERFORMANCE! 😍

NU ONLINE: PEAK PERFORMANCE! 😍

Yes! The word is out… Wij willen jullie graag voorstellen aan een nieuw merk op ANTRACITE: Peak Performance! Mannen, sla je slag, wat dit toffe merk is een must-have! In deze blog vertellen wij je alles wat je wil weten over het nieuwste merk op onze webshop. Lees je mee?

Zoals jullie van ons gewend zijn, is dit een merk met Scandinavische roots. Peak Performance staat bekend als een echt casual merk, met kwalitatieve kleding die functioneel is, voor een toffe look. Het merk is begonnen als functioneel merk met ski-kleding en maakt nu de mooiste casual kleding, die ook nog praktisch en functioneel is. Hierdoor past Peak Performance helemaal bij de trends 2021 én is dit merk perfect voor jou! 

Het verhaal van Peak Performance

Peak Performance is opgestart door vier mannen met grote liefde voor de skisport. Stefan Engström, een van de oprichters, is een wereldklasse skiër met een Wereldbeker op zijn naam. Peter Blom is de hoofdredacteur van het grootste skimagazine van Zweden en Christer Mårtensson is een art director en ontwerper. Al snel daarna voegde voormalig skiër Jonas Ottonson zich bij de groep. Hier begint het Peak Performance-team.

Van skikleding naar functionele kleding

De mannen zochten in eerste instantie een reden om langer en vaker in het skigebied Åre in de Zweedse bergen te kunnen zijn, waar zij met alle liefde tijd doorbrachten. De oprichters miste functionele kleding, die er ook nog cool uitzag tijdens het skiën. De ski-kleding van Peak Performance werd een groot succes en is verkrijgbaar bij de beste winkels en het beste ski-merk. Hierdoor wilde de wereld meer dan alleen ski-kleding van Peak Performance!

De mannen besloten dan ook om de collectie uit te breiden naar meer dan alleen ski-items, maar ook andere casual items geschikt voor elke dag. Dus kleding die de mannen daadwerkelijk willen dragen en niet alleen hoog in de bergen op de piste. Vanuit deze ski-kleding heeft Peak Performance alle technische weetjes meegenomen om een mooi casual merk op te zetten. Deze kennis over functionaliteit en kwaliteit combineren zij met een modern design, waardoor deze kleding functioneel én super tof is! 

Tegenwoordig is Peak Performance meer dan alleen een merk met het beste ski-assortiment. De items passen bij een urban stijl, door de sportieve en casual fit, wat zorgt voor een fashionable look! Deze casual kleding is geschikt voor elke dag door de fijne, zachte stoffen en urban uitstraling. Natuurlijk heeft Peak Performance de ski-kleding niet achter zich gelaten en kun jij nog steeds shinen in de mooiste Peak Performance jas

 

Spring Summer collectie 2021

De casual lijn van dit merk is sinds kort te vinden bij de allermooiste winkels in Nederland. Alle technische aspecten zijn meegenomen in het ontwerp van de urban en casual look. Peak Performance creëert een mannencollectie met gevarieerde items. Denk aan hoodies, crewnecks, broeken en jassen. De items zijn goed te combineren voor een te coole look. De kledingstukken van Peak Performance zijn gemakkelijk te combineren en stylen met items uit de eigen collectie of met andere merken. Hou jij van stoere urban looks, die functioneel zijn en lekker zitten? Combineer bijvoorbeeld een Peak Performance hoodie met een bijbehorende broek. Maar vergeet niet! Peak Performance kan je ook combineren met een van onze andere merken. Bijvoorbeeld een toffe hoodie van Peak Performance met een jeans van Tiger of Sweden of onder een jack van ELVINE. 

De SS21 collectie van Peak Performance is helemaal ready-to-wear en bestaat uit eigenlijk alles wat je maar nodig hebt. Laat het shoppen maar beginnen! 

 

 

Op Antracite vind je al een deel van de collectie van Peak Performance, maar er zullen snel meer items volgen van deze nieuwste collectie! Hieronder zie je alvast een voorproefje;

 

SOON ONLINE:

 

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je meer weten over het nieuwe merk op ANTRACITE? Neem gerust contact met ons op! 😊

Read more

5 HEREN MERKEN VAN ANTRACITE OP EEN RIJTJE!

5 HEREN MERKEN VAN ANTRACITE OP EEN RIJTJE!

  ANTRACITE staat bekend om een breed scala aan fashion- en lifestyle producten. De basis van deze merken is gelijk: fashionable, duurzaam en ontworpen in Scandinavië en Europa. We hebben een aanta...

Meer informatie
Deze lente-trends voor 2021 wil jij weten!

Deze lente-trends voor 2021 wil jij weten!

Er is een nieuw seizoen aangebroken en wij zijn helemaal enthousiast, want dit betekent nieuwe trends voor 2021! ANTRACITE.COM heeft natuurlijk een groot aanbod aan items voor mannen en vrouwen, ma...

Meer informatie