Naar inhoud

Artikel: Deze lente-trends voor 2021 wil jij weten!

Deze lente-trends voor 2021 wil jij weten!

Deze lente-trends voor 2021 wil jij weten!

Er is een nieuw seizoen aangebroken en wij zijn helemaal enthousiast, want dit betekent nieuwe trends voor 2021! ANTRACITE.COM heeft natuurlijk een groot aanbod aan items voor mannen en vrouwen, maar ook lifestyle- en skincare items. In deze blog vind je dan ook de meest trendy items voor komend seizoen. Ben jij benieuwd naar de grootste trends van 2021 voor het lenteseizoen? Lees snel verder en ben helemaal ready voor seizoen met de lente trends van 2021.

Nude colours is dé fashion trend voor dit seizoen!

Neutrale kleuren zijn helemaal trendy deze lente en zomer voor mannen én vrouwen. Deze neutrale kleuren kun je mooi combineren met witte items of met andere neutrale items. Ben jij gek op ton-sur-ton? Combineer dan een beige pantalon met een aardekleurige top of T-shirt van Elvine. Het leuke aan deze trend is dat hij geschikt is voor zowel mannen als vrouwen en door te voeren is in outfits voor beide. Shop snel jouw favoriete items in neutrale kleuren en pas helemaal binnen de trends 2021!

Mannen; creëer snel jullie look met neutrale kleuren.

 

En voor de vrouwen hebben wij natuurlijk ook trendy nude items verzameld! 

 

 

 

Prints & Co-ord sets

Deze lente trends van 2021 zijn meer gericht op de vrouwen, maar mannen niet getreurd, jullie kunnen ook meedoen aan deze fashion trend!

Laten we even beginnen met de prints. Elk seizoen komen er prints voorbij en wij zijn er gek op. Ruitjes, luipaard of stippen; er is genoeg keuze binnen de prints! De leukste prints zie je ook terug bij onze Glacial Bottles. Ga voor een matchy-matchy outfit met een mooie Glacial bottle. Tip: door een fles te nemen in een leuke print of kleur, herken je altijd jouw fles terug!

Prints, prints, prints:

De leukste duurzame flessen!

Een andere fashion trend; De co-ord set oftewel de tweedelige set, die zoals de naam al zegt bestaat uit twee bijpassende items!  Dit is ideaal voor de dagen dat je geen idee hebt wat je aan moet. De co-ord set voor vrouwen heeft een leuke print of opvallende knopen. Bij mannen zijn deze co-ord outfits snel chiquer, waarbij je een bijpassend colbert en pantalon kunt dragen als co-ord set. Combineer jouw trendy co-ord met een mooi paar schoenen en jij bent ready-to-go!

De leukste co-ords voor vrouwen;

Chique co-ords voor mannen! 

 

 

Skincare is hot topic!

Een stralende huid is immers ook het beste accessoire bij een toffe outfit en behoort daarom bij deze trend van 2021. Maar waar moet je beginnen? Binnen skin beauty producten heb je natuurlijk verschillende soorten producten; cleansers, maskers, lotions, crèmes, shampoos en nog veel meer!

 

SPREKENHUS

Laten wij op ANTRACITE nu net hét huidverzorgingsmerk aanbieden: Sprekenhus! Dit Noorse merk maakt gebruik van de beste natuurlijke ingrediënten, waardoor jouw gezicht, huid en handen kunnen stralen. Bij deze producten staat duidelijk aangegeven in de naam, waarvoor je het gebruikt. Extra leuk; de verpakking van de producten van Sprekenhus! Deze heeft een mooie uitstraling, waardoor jouw skin beauty de aandacht trekt in jouw badkamer.

Ben jij gek op diffusers en kaarsen? Deze heeft Sprekenhus ook in de lekkerste geuren in de collectie. Neem snel een kijkje en zorg dat jij meegaat in de skin beauty trends van 2021!

 

 

  

Casual is nog steeds het nieuwe chique!

Bedenk een gelegenheid waar de casual-chique outfit niet gedragen kan worden. Nee? Daar hebben we je he! Daarom is dit ook een trend van dit jaar. Voor de mannen vind je de mooiste basics bij het merk Resteröds, die ideaal zijn voor een casual outfit.

Ga jij op pad en wil jij shinen in een casual look met opvallende items? Neem een kijkje bij Peak Performance! Dit merk heeft onder andere toffe hoodies en sweat pants in de collectie, waarmee jij jouw casual look compleet maakt. Voor onze colour lovers hebben we de leukste kleurrijke pakken van het merk aeoeaa_ACT. Deze kleurrijke joggingpakken zijn er voor mannen en vrouwen en hiermee steel jij de show! 

 

    

 

 

De fashion wereld heeft casual items helemaal omarmt en daarom zijn deze ook een echte musthave voor deze lente en zomer. Zo pas jij helemaal bij de lente- en zomer trends van 2021!

 

 

 

Read more

NU ONLINE: PEAK PERFORMANCE! 😍

NU ONLINE: PEAK PERFORMANCE! 😍

Yes! The word is out… Wij willen jullie graag voorstellen aan een nieuw merk op ANTRACITE: Peak Performance! Mannen, sla je slag, wat dit toffe merk is een must-have! In deze blog vertellen wij je ...

Meer informatie
De mooiste broekenmerken voor mannen & vrouwen; Plain en Five Units!

De mooiste broekenmerken voor mannen & vrouwen; Plain en Five Units!

Wij stellen jullie graag voor aan de mooiste broekenmerken, namelijk Plain en Five Units! De mannen vinden de perfecte pantalons bij het merk Plain. Maar... de vrouwen kunnen natuurlijk niet achter...

Meer informatie