Naar inhoud

Artikel: 3x Modetrends voor de herfst

3x Modetrends voor de herfst

3x Modetrends voor de herfst

Het najaar is begonnen, de perfecte tijd om het binnen extra gezellig te maken met bijvoorbeeld geurkaarsen. Maar ook een nieuwe outfit van de laatste modetrends mag niet ontbreken. Met zoveel modetrends kan het soms lastig zijn om een keuze te maken. Ben je nog op zoek naar tips? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben dé 3 modetrends voor de herfst van 2024 speciaal voor jou op een rijtje gezet. Ga dit seizoen voor een oversized look en combineer een paar perfecte basics. Vind de trends die bij jou passen en draag vooral wat jij fijn vindt. Daarmee leef je ons motto 'CONFIDENCE LOOKS GOOD ON YOU'. Ontdek hieronder jouw favoriet en voeg stijl toe aan dit seizoen!

Trend 1: OVERSIZED

Oversized kleding is een van de drie modetrends die deze herfst niet te missen zijn. Deze comfortabele trend blijft ook in de modetrends voor de herfst van 2024 populair. Van wijde truien en oversized blazers tot broeken; de oversized look straalt een ontspannen, moderne stijl uit. Niet alleen zit het heerlijk, maar het is ook een slimme manier om laagjes te dragen tijdens de koudere dagen van het najaar. Modetrends voor de herfst van 2024 laten zien dat oversized items gecombineerd kunnen worden met strakkere kledingstukken. Denk bijvoorbeeld aan een oversized sweater boven een aansluitende broek of rok. Deze trend is veelzijdig; je kunt het zowel casual als chic stylen. Met verschillende accessoires en schoenen kun je jouw eigen stijl creëren. De trend is toegankelijk voor iedereen, zolang jij je goed voelt in je outfit. Voor wie al voorbereid het seizoen in wil gaan, is het toevoegen van een paar oversized items aan je garderobe zeker een aanrader.
MODETREND HERFST 2024

Trend 2: PERFECT BASIC

De perfecte basic is een belangrijk onderdeel van iedere garderobe. In de modetrends voor 2024 blijven de tijdloze basics nog steeds populair. Een goede basic, zoals een wit T-shirt, een zwarte broek of een klassieke trui, vormt de basis voor talloze outfits en kan eindeloos worden gecombineerd. Vooral in de modetrends van herfst 2024 spelen basics een belangrijke rol, omdat ze gemakkelijk te combineren zijn met opvallendere seizoensstukken. Met twee basics en twee seizoensitems heb je al vier verschillende outfits samenstellen; bij drie basics en drie seizoensitems heb je er zelfs al acht! Door te investeren in kwalitatieve basics zorg je ervoor dat je garderobe duurzaam én stijlvol is. Basics gaan meerdere seizoenen mee en passen bij elke trend, van casual tot chic. Zo heb je bij elke gelegenheid de perfecte outfit. Maar het vinden van de perfecte basic kan lastig zijn, daarom hebben we hieronder de 6 must-haves voor je op een rijtje gezet:
MODETREND HERFST 2024

Trend 3: WARM WOL

De derde modetrend is deze herfst onmisbaar: warm wol. Het zit niet alleen heerlijk, maar ziet er ook nog eens super stijlvol uit. In de modetrends voor de herfst van 2024 zie je veel dikke wollen truien voorbij komen. Wol houdt je warm zonder dat je het te heet krijgt, biedt comfort en zit lekker. Bovendien gaat wollen kleding lang mee, wat het ook een slimme investering maakt. De items van Avec Élan (dames) en Saint Steve (heren) hebben een goede samenstelling en structuur, waardoor hun items niet gaan jeuken of kriebelen. Zo blijven de items op lange termijn comfortabel en heb je er jaren plezier van. Je kunt ze combineren met een mooie pantalon, blazer, rok of over een jurk voor dé perfecte najaarsoutfit. Dit seizoen draait echt om comfortabel, warmte én stijlvol! Voor wie niet kan wachten tot de winter en er al stijvol bij wil lopen, ontdek hieronder de perfecte items:
MODETREND HERFST 2024

Read more

Outfit inspiratie voor de zomer voor hem & haar

Outfit inspiratie voor de zomer voor hem & haar

De zomer staat voor de deur en wij kunnen niet wachten op die heerlijk warme dagen! Tijd om die korte broeken, rokjes, polo’s en T-shirts uit de kast te halen en je garderobe klaar te maken voor he...

Meer informatie
Stijvolle & tijdloze herfst jassen

Stijlvolle & tijdloze herfst jassen

De herfst is het perfecte seizoen om je garderobe op te frissen en je voor te bereiden op wisselvallig herfstweer. Een goede herfst jas is essentieel en biedt de ideale combinatie van stijl en func...

Meer informatie