Naar inhoud

Artikel: Outfit inspiratie voor de zomer voor hem & haar

Outfit inspiratie voor de zomer voor hem & haar

Outfit inspiratie voor de zomer voor hem & haar

De zomer staat voor de deur en wij kunnen niet wachten op die heerlijk warme dagen! Tijd om die korte broeken, rokjes, polo’s en T-shirts uit de kast te halen en je garderobe klaar te maken voor het zomerseizoen. Hoe minder kleding, hoe beter, toch? Daarom hebben wij onze webshop helemaal vernieuwd met te gekke nieuwe items om je outfit inspiratie voor in de zomer te geven, voor zowel hem als haar. Goed nieuws voor jullie, dames en heren! Dit is je kans om je garderobe een flinke upgrade te geven. Of je nou op zoek bent naar sportieve setjes van VARLEY voor die actieve zomerdagen of een meer casual look van AVEC ĒLAN voor je dagelijkse avonturen, bij ANTRACITE shop je het allemaal. Lees vooral door voor meer zomer outfit inspiratie voor zowel hem als voor haar.

 

Hoe creëer je de perfecte outfit voor warm weer?

Het creëren van de perfecte outfit voor warm weer is best een uitdaging, maar met een paar tips kun je echt een heel eind komen. Denk bijvoorbeeld aan lichte stoffen zoals katoen, linnen en zijde. Deze stoffen laten je huid ademen en helpen je koel te blijven. VAN HARPER & AVENY hebben super fijne blousjes van linnen en luchtig katoen die perfect zijn voor de warme dagen.

Een ander belangrijk punt is de pasvorm van je kleding. Los vallende kledingstukken zijn ideaal! Ze zorgen voor een goede luchtcirculatie, waardoor je minder zweet, en ze zijn ook nog eens hartstikke trendy. Check bijvoorbeeld de merken AMERICAN VINTAGE & ELVINE voor de perfecte los vallende items.

En vergeet de kleuren niet! Voor de zomer zijn wit en pastelkleuren helemaal top. Deze lichte tinten reflecteren zonlicht in plaats van het te absorberen, waardoor je het een stuk aangenamer hebt. LAW OF THE SEA & AVENY hebben een geweldige collectie in deze zomerse kleuren.

 

Outfits voor wisselvallig weer tijdens de zomer


Het is ook zeker niet onverstandig om tijdens de zomer ook bezig te zijn met het wisselvallige weer wat in Nederland wel degelijk een grote optie is. Jouw outfit kan hier ook zeker op voorbereid zijn. Laagjes zijn ideaal voor wisselvallig weer. Begin met een basis laag van lichte stof van het merk RESTERODS of AMERICAN VINTAGE. Hierop zou perfect een vest, jacket of truitje kunnen worden gedragen van de merken J.LINDEBERG, VARLEY en SAINT STEVE. Daarnaast hebben we water- en winddichte producten van PEAK PERFORMANCE dit is natuurlijk ideaal om op te vouwen en mee te nemen voor als het wisselvallig weer is. Dit zijn enkele outfit inspiraties voor het wisselvallige weer. Voor in de zomer voor hem en voor haar.

 

Zomer outfit inspiratie voor haar

 

Voor de dames zijn er superveel nieuwe, leuke items beschikbaar. We hebben een aantal toffe nieuwe merken bij ANTRACITE waar je zeker blij van wordt. Om te beginnen zijn er veel verschillende setjes van VARLEY. Ideaal om te dragen naar een casual gelegenheid zoals thuis, naar de sportschool of natuurlijk in jouw eigen ingevulde vrijetijd. Dit merk biedt echt veel mogelijkheden, perfect voor jullie kledingkast dames! Daarnaast hebben we het merk BALL toegevoegd. De kleding heeft veel leuke, felle kleuren, net als de T-shirts van AVENY. Je kunt ze oversized dragen of combineren met een short of rokje. De allerbeste aanvulling voor je zomerse outfits zijn de prachtige sieraden van EDBLAD. Dit merk heeft een breed assortiment aan oorbellen, kettingen, armbanden en ringen in jouw favoriete kwaliteit en stijl. Neem zeker even een kijkje, want EDBLAD gaat als een trein!

 

Zomer outfit inspiratie voor heren

De heren zeker niet getreurd. Er zijn net zoals voor de dames erg veel nieuwe bestsellers waarmee je de komende zomer vooruit kan. Ook voor de heren zijn hele setjes erg populair dit jaar. Ze vallen op, zitten comfortabel en zijn van top kwaliteit voor de warme dagen. Wat wil je nog meer? Kijk bijvoorbeeld bij de merken AVENY & AMERICAN VINTAGE.  J.LINDEBERG heeft erg leuke zwembroeken die gecombineerd kunnen worden met een T-shirt of met een overshirt. Dit is heerlijk voor op vakantie! Je ziet er stijlvol uit en het is handig als je een duik wilt nemen . Er is genoeg zomer outfit inspiratie voor de mannen. Ook ELVINE heeft veel toffe originele T-shirts en overshirts die je kunt dragen met een stijlvolle short van de broekenspecialist PLAIN. Kortom genoeg outfit inspiratie voor de zomer!

 

Read more

Tussenjassen voor Dames van Ball en Elvine

De Populairste tussenjassen voor dames van dit moment

Yes! Eindelijk, de lente is hier! De tijd van die zware winterjassen is voorbij, en laten we eerlijk zijn, dat is toch een verademing. Het is weer tijd om die tussenjassen tevoorschijn te halen. Da...

Meer informatie
3x Modetrends voor de herfst

3x Modetrends voor de herfst

Het najaar is begonnen, de perfecte tijd om het binnen extra gezellig te maken met bijvoorbeeld geurkaarsen. Maar ook een nieuwe outfit van de laatste modetrends mag niet ontbreken. Met zoveel mode...

Meer informatie