Naar inhoud

Artikel: BACK TO OFFICE LOOKS VOOR HEM & HAAR

BACK TO OFFICE LOOKS VOOR HEM & HAAR

BACK TO OFFICE LOOKS VOOR HEM & HAAR

Ondertussen is het ‘normale leven’ alweer een aantal weken op gang. (Bijna) Iedereen is weer terug van vakantie en keert weer terug richting kantoor. Voor jou, als lezer van deze blog, zal hetzelfde gelden. Veel mensen zien de terugkeer naar kantoor als iets negatiefs, maar dit hoeft niet per sé zo te zijn. De terugkeer naar kantoor brengt namelijk ook nieuwe kansen met zich mee. Zie de terugkeer naar kantoor als nieuwe kans om je mode-game te upgraden en je professioneel zelfvertrouwen te vergroten. In deze blog kun je lezen hoe jouw ideale terugkeer naar de werkvloer eruit kan zien.

MIX & MATCH

Je kunt verschillende manieren toepassen om je kantoorgarderobe te upgraden. Een manier om je garderobe tot een hoger niveau te tillen, is investeren in kledingstukken die veelzijdig en makkelijk te mixen en matchen zijn. Hierbij hoef je niet te moeilijk en out of the box te denken. De beste outfits stel je namelijk samen door het combineren van de klassieke ‘simpele’ items. Denk hierbij aan goed passende blazers, bijbehorende broeken en effen blouses die je makkelijk kunt combineren bij verschillende outfits. Ook is het leuk om laagjes toe te passen in je outfit. Combineer bijvoorbeeld een gaaf T-shirt met een overshirt voor een echte stylish look. Bij het combineren van een outfit hoef je niet alleen te kijken naar verschillende items, combinaties kun je ook maken met verschillende kleuren en/of prints. Het kantoor hoeft niet altijd zwart – wit te zijn. Bij het kiezen van een kleur kun je het beste gaan voor wat subtiele tinten zoals: lichtblauw, zachtroze of een groentint. Door middel van wat kleur kun je je persoonlijkheid toevoegen in een outfit. Zolang het professioneel blijft en past bij de dresscode van je werkplek zijn er genoeg mogelijkheden.

Office look inspiration

back to work office look inspiration

 COMFORT & STIJL

Comfort is nog steeds een belangrijk aspect wanneer het aankomt op de ideale office look. Zeker als je lange dagen op kantoor doorbrengt, is het erg fijn als je een comfortabele outfit draagt. Kledingstukken met stretchstoffen of elastische banden zijn voorbeelden van items die perfect zijn als je op zoek bent naar items met extra comfort zonder iets te laten liggen op stijl en elegantie. Het is belangrijk dat je aan alle aspecten van een outfit denkt, zo ook je schoenen. Comfortabele schoenen zijn een must en een afmaker van je outfit. Als je opzoek bent naar comfortabele stijlvolle schoenen kun je gaan voor een stijlvolle loafer, enkkellaarzen of een elegante sneaker. Alle bovenstaande items zorgen ervoor dat jij ’s morgens comfortabel de deur uit stapt en stijlvol de werkvloer over gaat.

Back to office look inspiration

back to work office look inspiration

OOG VOOR DETAIL

Kleine details maken het verschil. Zorg ervoor dat je kleding goed past voor de perfecte pasvorm. Sommige items kun je netjes strijken om zo gekreukelde stoffen te vermijden en er altijd verzorgd en professioneel uit te zien. Accessoires behoren ook tot details. Accessoires zijn de kers op de taart van je kantooroutfit. Qua accessoires zijn er veel mogelijkheden. Een stijlvol horloge of een mooie armband kunnen net de finishing touch van je outfit zijn. Zorg ervoor dat jijzelf, net als anderen, een oog hebt voor detail. Op die manier ben je je altijd bewust van wat je draagt en hoe je er uit ziet. Vergeet daarbij ook niet dat een zelfverzekerde houding en glimlach de beste accessoires zijn die je hebt!

Office look inspiration, eye for detail

back to work office look inspiration

Terugkeren naar kantoor biedt dus kansen om je modevaardigheden te laten zien en je professionele uitstraling te verbeteren. Blijf vooral trouw aan je eigen stijl en comfortzone. Met een beetje aandacht voor detail en een vleugje creativiteit kun je jezelf in stijl presenteren als je terugkeert op kantoor. Kleding is een weerspiegeling van je professionaliteit en zelfvertrouwen. Ga voor een outfit waarin je je comfortabel en zelfverzekerd voelt. Wanneer je je goed voelt, straal je dit ook uit naar anderen!

Read more

HOE CREËER JE EEN TIJDLOZE GARDEROBE?

HOE CREËER JE EEN TIJDLOZE GARDEROBE?

De modetrends van tegenwoordig gaan ontzettend snel. Voor je het weet is er al weer een nieuwe trend in modeland. Het liefst heb je natuurlijk een garderobe met items erin die zo lang mogelijk meeg...

Meer informatie
MODETRENDS VOOR DE HERFST/WINTER 2023

MODETRENDS VOOR DE HERFST/WINTER 2023

Ondanks het nog steeds wisselvallige weer is het nieuwe weerseizoen er sneller dan je denkt. De warme en zonnige dagen zullen snel minder worden, maar wees niet getreurd. Een nieuw weerseizoen bren...

Meer informatie