Naar inhoud

Artikel: DUURZAME WINTERJASSEN VAN ELVINE

DUURZAME WINTERJASSEN VAN ELVINE

DUURZAME WINTERJASSEN VAN ELVINE

De winterjassen van ELVINE zijn de perfecte jassen om jou gedurende de winter tegen de kou te beschermen. De jassen van ELVINE bestaan uit waterafstotende en winddichte materialen. Hierdoor zijn de ELVINE winterjassen erg goed bestemd tegen alle weersomstandigheden. De winterjassen van ELVINE gaan seizoen na seizoen mee. Dit komt door het tijdloze design en de goede kwaliteit.

ELVINE en duurzaamheid

De winterjassen van ELVINE zijn niet alleen erg comfortabel en van goede kwaliteit. De jassen zijn ook nog eens erg duurzaam. ELVINE houdt zich als merk zijnde erg veel bezig met duurzaamheid en het produceren van duurzame items. Het merk volgt verschillende richtlijnen om de winterjassen op een zo duurzaam mogelijke manier te produceren. Vanaf dit seizoen zijn de winterjassen voor 100% gemaakt uit gerecyclede PET flessen en blijft ELVINE het aandeel gerecycled materiaal in de vullingen en voeringen verhogen. Zoals je gelezen hebt gaan de ELVINE winterjassen seizoen na seizoen mee. Het is een bewuste keuze geweest van ELVINE om haar winterjassen op deze manier te produceren met als gedachtegang ook op deze manier bij te dragen aan een duurzame mode-industrie. De winterjassen van ELVINE hebben dus als label: “Duurzame winterjas”.

Sustainability

AW23

Ook de nieuwe collectie van ELVINE shop je nu op ANTRACITE. De collectie bestaat uit zowel winterjassen voor heren als winterjassen voor dames en zit vol nieuwe items. Ontdek de nieuwe items zoals de BROR, BARNARD en de SIGRID. Deze nieuwe duurzame winterjassen bevatten de nieuwste kleuren waardoor jij met een unieke jas de winter door gaat. Ook de bestsellers zoals de ELINE, TIRIL en NAEMI zijn weer te bestellen op de website van ANTRACITE. Ook aan deze items zijn nieuwe kleuren toegevoegd. Ga jij voor de SHELTER GREEN of voor de OYSTER. Ontdek en vergelijk snel welke kleur het beste bij jou past.

AW23

Waarom een winterjas van ELVINE?

De duurzame winterjassen van ELVINE zullen er voor zorgen dat jij comfortabel en gestyled de winter doorkomt. De duurzame AW23 collectie bevat ontzettend veel mogelijkheden waardoor jij uit kunt vinden welke winterjas het beste bij jou past. De jassen van ELVINE  zijn ieder op zijn eigen manier uniek en gaan verschillende seizoenen achter elkaar mee. Heb jij behoefte aan een comfortabele modieuze winterjas? Shop een duurzame winterjas van ELVINE en draag op jouw manier ook bij aan een duurzame mode-industrie.

A company with self respect

Read more

MODETRENDS VOOR DE HERFST/WINTER 2023

MODETRENDS VOOR DE HERFST/WINTER 2023

Ondanks het nog steeds wisselvallige weer is het nieuwe weerseizoen er sneller dan je denkt. De warme en zonnige dagen zullen snel minder worden, maar wees niet getreurd. Een nieuw weerseizoen bren...

Meer informatie
HOE ONDERHOUD JE JOUW WINTERJAS?

HOE ONDERHOUD JE JOUW WINTERJAS?

Een winterjas is een item dat je het liefst meerdere winters draagt. De winterjassen van ELVINE voor dames en heren helpen jou meerdere koude winters doorkomen. Dit komt door de goede, sterke kwali...

Meer informatie