Naar inhoud

Artikel: De cowboylaarzen mogen weer uit de kast!

Cowboylaarzen met herfst outfit

De cowboylaarzen mogen weer uit de kast!

Wie wat bewaart, heeft wat.. Ben je nieuw met deze trend? Geen probleem. Na het lezen van deze blog ben je helemaal op de hoogte van de nieuwste schoenentrend en kun je met een gerust hart een paar laarzen aanschaffen!

 

Tijdens de modeshows van Armani, Isabel Marant en Dolce & Gabbana was de western look al goed terug te zien. In 2019 zijn de cowboylaarzen met een ‘city western’ twist opnieuw geïntroduceerd en in de lente van 2020 maakte deze trend zijn opmars. Van ‘casual chic’ tot stoere ‘wild west’ vibes. Boots met puntige neuzen, schuine houten hakken, ingekerfde prints en mooie stiksel-details. Alles is mogelijk!

 

Stevig leer wordt ieder jaar mooier. Wanneer je een investering doet om een mooie paar laarzen te bemachtigen, houd dit dan in het achterhoofd. 😉 Ben je niet zo van ‘the leather’ look, dan is suède the perfect match!

 Deze hoge laarzen van RE:DESIGNED in army green hebben een prachtig stikselwerkje wat de laars nog specialer maakt. 

 

Cognac en aardetinten zijn basiskleuren die met iedere outfit gecombineerd kunnen worden. Wil je op safe spelen? Ga dan voor zwart.

 Deze middel hoge leren laarzen van RE:DISGNED hebben een houten hak en zijn uitgevoerd in cognac.

 

Hoge laarzen of juist een kort model; cowboylaarzen en western boots passen zich aan ieder modebeeld aan. En dat niet alleen. Ook zijn de laarzen ieder seizoen te dragen. Wat dacht je van een beige jurkje met cognac boots en een bruin jasje in de zomer of een black on black outfit met hoge leren laarzen in de winter! Speel met stijlen en texturen voor een gave look en een mooi contrast.

 Deze korte zwarte laars van RE:DISGNED is dé ultieme basic en perfect onder iedere outfit. De schuine hak en de puntige neus zorgen voor extra kracht. That’s what we need!

 

Benieuwd welke mooie laarzen deze collectie nog meer verkoopt? Neem dan een kijkje op https://antracite.com/collections/re-designed

Read more

De juiste huidverzorging - wintereditie

De juiste huidverzorging - wintereditie

Een egale, stralende en gezonde huid, wie wil dat nu niet? We worden overspoeld met beautyroutines, advertenties en influencers die producten aanbevelen. Maar wat is nu echt van belang? En is dit v...

Meer informatie
Winter-ready met deze handige jassentips!

Winter-ready met deze handige jassentips!

Je zal het niet geloven na zo’n lange warme zomer, maar het najaar staat toch echt voor de deur. Ben jij hier al op voorbereid? Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe jas. Toch is de perfecte winte...

Meer informatie