Naar inhoud

Artikel: Winter-ready met deze handige jassentips!

Winter-ready met deze handige jassentips!

Winter-ready met deze handige jassentips!

Je zal het niet geloven na zo’n lange warme zomer, maar het najaar staat toch echt voor de deur. Ben jij hier al op voorbereid?

Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe jas. Toch is de perfecte winterjas niet altijd snel gevonden. Wind, regen, kou.. In Nederland word je iedere dag verrast door het weer. Benieuwd hoe je met deze weersomstandigheden kunt dealen? Lees dan snel verder!

“Beter te warm dan te koud aangekleed zijn”, zei mijn moeder altijd..

Een winterjas moet warmte bieden. Wanneer je een nieuwe jas koopt, zijn er een paar productspecificaties waarop je kunt letten. Op deze manier ben je verzekerd van een warm exemplaar!

Isolerende materialen zorgen ervoor dat warmte geabsorbeerd wordt en koelte afgestoten wordt. In de onderstaande ELVINE jas zit Thermore EVOdown. Dit is een voorbeeld van isolerend materiaal. Een ander voorbeeld hiervan is wol. De wolvezel is gekruld in een spiraalvorm die veel lucht absorbeert. Hierdoor beschermt het in gelijke mate tegen kou en warmte.

 

Nat, natter, natst!

Het najaar brengt naast koud en wind, ook veel regenbuien met zich mee. Bereid je hierop voor door een waterbestendige jas aan te schaffen. Een normale regenbui bevat ongeveer 1500 mm. Check voor aankoop van een jas dus even hoe veel millimeter de waterkolom van het item aan kan. Dit model, GUNTER, beschikt over een waterkolom van 8000 mm. Kom maar op met die regenbuien!

 

Het wordt kouder, vroeger donker en er is minder zon. Dit zorgt bij menig mens voor de nodige winterdipjes. Zorg daarom voor een jas waarin jij je goed voelt!

Wil je verzekerd zijn van een goede, stevige en tijdloze wintertopper? Ga dan voor ELVINE’s FEVEN 110 black. Dit nieuwe model is wat korter, waardoor hij lekker pittig valt. Tevens is dit item uitgevoerd in zwart, waardoor hij bij iedere outfit matcht. Deze korte jas met capuchon is bewerkt met een milieuvriendelijke waterafstotende impregnatie, waardoor de jas perfect geschikt is voor de Nederlandse winters. Daarnaast is dit model extra speciaal door de zakken waar fleece in zit verwerkt en heeft de jas een koord rondom de taille waardoor je hem kunt dragen op de manier waarin jij je het beste voelt!

 

Heb jij het van deze blog nu ook lekker warm gekregen en ben je benieuwd wat the perfect match is voor jou? Check https://antracite.com/collections/elvine voor nog véél meer jassen!

 

Read more

Cowboylaarzen met herfst outfit

De cowboylaarzen mogen weer uit de kast!

Wie wat bewaart, heeft wat.. Ben je nieuw met deze trend? Geen probleem. Na het lezen van deze blog ben je helemaal op de hoogte van de nieuwste schoenentrend en kun je met een gerust hart een paar...

Meer informatie
Vind de maat die bij jou past! - Maattabel per merk

Vind de maat die bij jou past! - Maattabel per merk

 Wat leuk dat je onze webshop bezoekt! Om ervoor te zorgen dat je de beste keuze maakt, zijn in deze blogpost de maattabellen van een aantal merken terug te vinden. Op deze manier hopen we dat jij ...

Meer informatie