Naar inhoud

Artikel: De nieuwe drop van LAW OF THE SEA!

De nieuwe drop van LAW OF THE SEA!

De nieuwe drop van LAW OF THE SEA!

Het Nederlandse merk LAW OF THE SEA heeft een nieuwe drop gelanceerd! Aangezien de lentecollectie zó hard is gegaan, willen wij jullie graag verblijden met nieuwe items van dit gave merk. 
In de collectie van LAW OF THE SEA zitten verschillende t-shirts in toffe zomerse kleuren. In de collectie vind je t-shirts met backprint of een tof logo. 
Get it now or cry later!
LAW OF THE SEA LAW OF THE SEA
t-shirt met backprint lila t-shirt

 

 

Maar wie is LAW OF THE SEA nu eigenlijk?

LAW OF THE SEA is een merk met een grote voorliefde voor alle oceanen over de hele wereld. Dit merk maakt de mooiste herenmode, waarmee jij kunt zowél in de zomer als in de winter kunt shinen. LAW OF THE SEA streeft naar een collectie met een mix tussen mooie basic items, zoals hoodies en t-shirts gemixt met opvallende statement items! Kwaliteit en een sterke pasvorm zijn eigenschappen van elk kledingstuk van LAW OF THE SEA. Deze items zijn geïnspireerd door de cleane Scandinavische stijl en gedurfde streetwear stijl, waardoor ze items zowel opvallend, als minimalistisch en speels zijn. LAW OF THE SEA richt zich niet op één specifieke man, maar wil dat de collectie voor alle mannen toegankelijk is. LAW OF THE SEA hoopt middels de collectie, de voorliefde voor de wilde en vrije oceaan door te geven aan alle mannen! 

Read more

De mooiste broekenmerken voor mannen & vrouwen; Plain en Five Units!

De mooiste broekenmerken voor mannen & vrouwen; Plain en Five Units!

Wij stellen jullie graag voor aan de mooiste broekenmerken, namelijk Plain en Five Units! De mannen vinden de perfecte pantalons bij het merk Plain. Maar... de vrouwen kunnen natuurlijk niet achter...

Meer informatie
WINTER READY WITH ELVINE!

WINTER READY WITH ELVINE!

Als je weer door de regen moet fietsen, dan weet je dat het herfst is. De zomer is nu toch echt voorbij. Maar dit betekent wel dat het tijd is voor een gloednieuwe herfstgarderobe! Scoor een fijne ...

Meer informatie