WINTER READY WITH ELVINE!

Als je weer door de regen moet fietsen, dan weet je dat het herfst is. De zomer is nu toch echt voorbij. Maar dit betekent wel dat het tijd is voor een gloednieuwe herfstgarderobe! Scoor een fijne winterjas van ELVINE en je zal je beseffen dat die herfst nog helemaal niet zo erg is. ;)

ELVINE VOOR HEREN

Zoek je nog een kwalitatief goede winterjas? Stop looking, die ga je bij ELVINE zeker vinden! De Fidel in Castor Green is een echte eyecatcher voor heren. Wil je liever een donkere groene kleur? Dan is Cole Slate Green een betere optie. De Gunter in kleur black heeft een regular fit en is half lang. 

FIDEL CASTOR GREEN

COLE SLATE GREEN

GUNTER BLACK

ELVINE VOOR DAMES

De Katniss Mocha Mousse voor dames heeft een mooie vernieuwende kleur. Dit is een korter model en heeft een thermore padding. Ga jij voor een zwarte jas? Ga dan voor Eline. Deze heeft een supermooie slanke pasvorm. De Adiam is van de Natural Shades collectie. Deze jas is niet gekleurd en heeft zijn oorspronkelijke natuurlijke kleur gevormd door de vezels. Shoppen maar!

KATNISS MOCHA MOUSSE

ELINE BLACK

ADIAM NUTSHELL

Voor meer informatie mag je mailen naar hello@antracite.com, bellen +31 (0)76 522 3186 of stuur ons een DM. Dan helpen we je graag verder!