Naar inhoud

Artikel: WINTER READY WITH ELVINE!

WINTER READY WITH ELVINE!

WINTER READY WITH ELVINE!

Als je weer door de regen moet fietsen, dan weet je dat het herfst is. De zomer is nu toch echt voorbij. Maar dit betekent wel dat het tijd is voor een gloednieuwe herfstgarderobe! Scoor een fijne winterjas van ELVINE en je zal je beseffen dat die herfst nog helemaal niet zo erg is. ;)

ELVINE VOOR HEREN

Zoek je nog een kwalitatief goede winterjas? Stop looking, die ga je bij ELVINE zeker vinden! De Fidel in Castor Green is een echte eyecatcher voor heren. Wil je liever een donkere groene kleur? Dan is Cole Slate Green een betere optie. De Gunter in kleur black heeft een regular fit en is half lang. 

FIDEL CASTOR GREEN

COLE SLATE GREEN

GUNTER BLACK

ELVINE VOOR DAMES

De Katniss Mocha Mousse voor dames heeft een mooie vernieuwende kleur. Dit is een korter model en heeft een thermore padding. Ga jij voor een zwarte jas? Ga dan voor Eline. Deze heeft een supermooie slanke pasvorm. De Adiam is van de Natural Shades collectie. Deze jas is niet gekleurd en heeft zijn oorspronkelijke natuurlijke kleur gevormd door de vezels. Shoppen maar!

KATNISS MOCHA MOUSSE

ELINE BLACK

ADIAM NUTSHELL

Voor meer informatie mag je mailen naar hello@antracite.com, bellen +31 (0)76 522 3186 of stuur ons een DM. Dan helpen we je graag verder!

Read more

De nieuwe drop van LAW OF THE SEA!

De nieuwe drop van LAW OF THE SEA!

Het Nederlandse merk LAW OF THE SEA heeft een nieuwe drop gelanceerd! Aangezien de lentecollectie zó hard is gegaan, willen wij jullie graag verblijden met nieuwe items van dit gave merk.  In d...

Meer informatie
UITGELICHT: DE 3 KWALITEITEN VAN SAINT STEVE!

UITGELICHT: DE 3 KWALITEITEN VAN SAINT STEVE!

Als je opzoek bent naar knitwear voor heren dan ben je bij Saint Steve aan het juiste adres. "We are knitwear" is een slogan die centraal staat bij het merk. Saint Steve heeft het afgelopen seizoe...

Meer informatie