Naar inhoud

Artikel: UITGELICHT: DE 3 KWALITEITEN VAN SAINT STEVE!

UITGELICHT: DE 3 KWALITEITEN VAN SAINT STEVE!

UITGELICHT: DE 3 KWALITEITEN VAN SAINT STEVE!

Als je opzoek bent naar knitwear voor heren dan ben je bij Saint Steve aan het juiste adres. "We are knitwear" is een slogan die centraal staat bij het merk. Saint Steve heeft het afgelopen seizoen de collectie flink uitgebreid: nieuwe kleuren, materialen én het merk heeft zelfs een overhemd toegevoegd aan de collectie! Saint Steve staat bekend als knitwear merk met kleurrijke items, gedetailleerde truien en een comfortabele fit. Lees snel verder en laat je inspireren! :) 

FINEST KNIT! Voor de meest zachte en subtiele knits kies je voor de modellen met de finest knit kwaliteit. Voor deze katoen kwaliteit zijn subtiele garen gebruikt. Deze zijn ideaal te combineren met een overhemd.

Bart Olive Melange

Ben Camel Melange

Cas White Melange

HIGH TWISTED KNIT! Saint Steve werkt met de welbekende katoen kwaliteit;  'high twisted'. Dit materiaal is van 100% katoen en heeft een rijke uitstraling doordat de garen extra zijn getwist. Leuk feitje: deze kwaliteit zorgt ervoor dat je trui minder gaat pillen. 

                                          

Daniel Olivine

Elias Blue M

David Dark Navy

HEAVY KNIT! Saint Steve biedt sinds kort een nieuwe kwaliteit aan. Dit gaat om een grover garen, waardoor de structuur meer gevormd oogt. De knits zijn gemaakt van 100% katoen. De grovere structuur zorgt voor een stoere uitstraling.

Fabian Green Melange

Ewout Blue Melange

 

Erik Taupe Melange

MEET GIJS! Het eerste overhemd van Saint Steve. Dit overhemd is gemaakt van de 'high twisted' kwaliteit. Dit zorgt voor een comfortabele look en feel. Gijs is beschikbaar in 3 kleuren: Cinder, Black en Dark Navy. Kan jij niet wachten? Shop hier het nieuwste model van Saint Steve dan snel! 

Gijs Cinder 

Gijs Black

Gijs Dark Navy

 

Ben jij benieuwd naar alle modellen van de nieuwste collectie? Klik dan hier!

Heb jij vragen? Wil jij advies en kijken welk Saint Steve item het beste bij jou past? Mail of bel ons gerust!

Mailen: hello@antracite.com

Bellen: T +31 (0) 76 522 3186

Read more

WINTER READY WITH ELVINE!

WINTER READY WITH ELVINE!

Als je weer door de regen moet fietsen, dan weet je dat het herfst is. De zomer is nu toch echt voorbij. Maar dit betekent wel dat het tijd is voor een gloednieuwe herfstgarderobe! Scoor een fijne ...

Meer informatie
HET ONDERHOUDEN VAN JOUW ELVINE WINTERJAS!

HET ONDERHOUDEN VAN JOUW ELVINE WINTERJAS!

Brrrrr.... Het wordt met de dag kouder en daarom weten wij als geen ander het belang van een goede en fijne winterjas. Een winterjas is niet zomaar een aankoop. Jij wilt er natuurlijk zo lang moge...

Meer informatie