Naar inhoud

Artikel: JOUW ELVINE TUSSENJAS VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS

JOUW ELVINE TUSSENJAS VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS

JOUW ELVINE TUSSENJAS VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS

Het wisselvallige Nederlandse weer vraagt om een fijne tussenjas. Een korte, lange of sportieve tussenjas die je draagt tussen de seizoenen door. Je weet het maar nooit in Nederland. In de ochtend schijnt de zon nog en aan het einde van de dag zit je in de regen op je fiets. Een tussenjas die dan tegen een regenbuitje kan is op dat moment extra fijn. Tijdens een koudere dag doe je er een dikkere trui onder en tijdens een warme dag een t-shirt. De tussenjas is ideaal te combineren!

Precies daarom houden wij van het enige echte merk ELVINE, ook wel bekend als ‘THE MAKER OF JACKETS’. ELVINE heeft een prachtige collectie aan tussenjassen voor zowel dames als heren. Ontdek de collectie tussenjassen zodat jij klaar bent voor het herfstseizoen.

Tussenjassen voor dames

De trenchcoat 

Tussenjassen zijn er in verschillende soorten stijlen en kleuren. Voor dames is de ELSA tussenjas erg populair. De ELSA is ook wel een trenchcoat. Met deze tussenjas voor dames kan iedere vrouw stijlvol de deur uit. De trenchcoat is een jas die al jaren erg populair is en nooit uit de mode raakt. De ELSA is beschikbaar in twee stijlvolle kleuren, toffee en pale smoke. Door de Cotton Double Weave kwaliteit heeft deze lange tussenjas een luxe uitstraling. Daarnaast is de ELSA voorzien van Button Bind om te voorkomen dat de knopen er af vallen. Hierdoor kun je deze ELVINE tussenjas seizoen na seizoen dragen.

Regenjassen voor dames

De HESTEA en de JONIE zijn ook twee fijne lange tussenjassen. De HESTEA is een perfecte en stijlvolle regenjas voor dames. Wij van ANTRACITE.COM zijn groot fan van deze regenjas. Een lange regenjas die je beschermt tegen een harde regenbui en tegelijkertijd zijn kleur behoud door het gebruik van een Solution dye, een waterloze, duurzame kleurverf. Ook de JONIE is een tussenjas die je droog houdt tijdens een harde regenbui. Door het comfortabele, stretch design is de JONIE een tussenjas die ideaal is in elke situatie. Maak je een wandeling met de hond, wandel je in de regen door het bos  of fiets je naar je werk in de regen? De HESTEA en de JONIE van ELVINE zijn dé waterbestendige jassen die jou zullen beschermen.

Lange regenjas voor dames

Lange regenjas voor dames

Tussenjassen voor heren

Lange tussenjas

Ook voor heren shop je bij ANTRACITE.COM verschillende tussenjassen. De populaire lange tussenjassen zijn de DEWIN en de LENOX. De ELVINE jas DEWIN is een nette lange tussenjas voor heren. Een stijlvolle jas die je ideaal is voor een nette gelegenheid.

Lange nette tussenjas voor heren

Lange regenjas voor heren

Heren die vaak naar hun werk fietsen en droog willen aan komen? WE’V GOT YOUR JACKET! De LENOX is dé regenjas voor heren. De regenjas die je door weer en wind beschermt en je beste vriend is tijdens de wisselvallig weersomstandigheden in Nederland.

Korte tussenjas

Ga je liever voor een korter model? ELVINE heeft ook een paar korte tussenjassen die tegen een regenbui kunnen! De AYDEN en de CHANDLER zijn de modellen die comfortabel zitten en waar je veel bewegingsvrijheid in hebt. Dus ga je een dagje naar het bos, klussen in de tuin of wandelen met de hond. In beide tussenjassen beweeg jij je comfortabel zonder nat te worden.

Korte regenjas voor herenKorte regenjas voor heren

Read more

Heb jij Law of the Sea gespot op Lowlands?

Heb jij Law of the Sea gespot op Lowlands?

  Oh ohhh wat was dit toch weer een mooi feestje. En hoe leuk! Law of the Sea stond @ The Block naast onder andere New Amsterdam Surf Association, Obey, Freshcotton en nog veel meer toffe merken. O...

Meer informatie
MINIMUM KLEDINGINSPIRATIE VOOR DE HERFST

MINIMUM KLEDINGINSPIRATIE VOOR DE HERFST

De nieuwe MINIMUM collectie is geïnspireerd op het dagelijkse leven, om een garderobe te creëren die je keer op keer kunt dragen. De veelzijdigheid in de items is terug te zien in de looks die je e...

Meer informatie