Naar inhoud

Artikel: MINIMUM KLEDINGINSPIRATIE VOOR DE HERFST

MINIMUM KLEDINGINSPIRATIE VOOR DE HERFST

MINIMUM KLEDINGINSPIRATIE VOOR DE HERFST

Het verhaal van MINIMUM

LET'S START met een introductie, want sinds begin 2022 vind je bij ons op de webshop ook stijlvolle items van het merk MINIMUM. MINIMUM is een Deens merk en komt uit de fashion stad Aarhus. MINIMUM is ontstaan in 1997 en sindsdien wordt het merk steeds populairder en is gegroeid tot een internationaal modemerk voor dames en heren. MINIMUM zorgt voor trendy kleding tegen een betaalbare prijs en zonder in te leveren op kwaliteit. Het merk kenmerkt zich door het gebruik van speelse details en vrolijke kleuren. MINIMUM kleding is dus zeker een frisse aanwinst voor jouw garderobe.

De nieuwe AW22 collectie van MINIMUM 

De nieuwe MINIMUM collectie is geïnspireerd op het dagelijkse leven, om een garderobe te creëren die je keer op keer kunt dragen. De veelzijdigheid in de items is terug te zien in de looks die je er mee kunt creëren en verschillende laagjes creëert. Op deze manier draag je de items van MINIMUM perfect voor meerdere gelegenheden. Daarnaast geeft deze MINIMUM collectie een ode aan persoonlijkheid en diversiteit, terug te zien in het diverse kleurpalet die is gebruikt voor deze MINIMUM collectie. Het kleurenpallet dat is gebruikt valt gemakkelijk te combineren. De felle groene en rode kleuren zijn namelijk makkelijk te combineren met de neutrale kleuren binnen de collectie. Elke dag van de week draag je gemakkelijk een complete MINIMUM outfit. 

Minimum kleding dames

MINIMUM kleding in het najaar

De wereld kleurt in bruine en rode tinten en buiten ruik je de typische herfstgeur. Het najaar is echt begonnen. Hét moment om je weer warm aan te kleden en met laagjes te werken. Binnen de nieuwe collectie van MINIMUM vind je veel kleurtinten die helemaal bij de herfst passen. Van zachte bruin- en groentinten tot felle rode- en groentinten. Voor dames zijn de fijne MINIMUM truien en pakken echte must haves dit najaar. Voor heren zijn de MINIMUM overshirts ideaal om laagjes mee te creëren. 

Pakken van MINIMUM voor dames

De complete pakken voor dames van MINIMUM zijn dit najaar nog kleurrijker. Ga voor de rode JALAPENO RED kleur, een kleur die je dit najaar veel terug ziet. De pakken van MINIMUM zijn perfect voor een dagje naar kantoor of een feestelijke gelegenheid. De MINIMUM blazers vallen iets oversized wat zorgt voor een casual look. De MINIMUM pantalons vallen wijder uit, wat helemaal bij deze tijd past. Shop jouw complete MINIMUM pak zodat jij de show kan stelen dit najaar!

Minimum Kleding Dames
Minimum Kleding Dames
Minimum Kleding Dames

 

MINIMUM truien voor dames in neutrale tinten

Truien kan je nooit genoeg hebben in je garderobe. Een item die je makkelijk combineert en erg comfortabel zit. Binnen de collectie van MINIMUM vind je meerdere truien in neutrale tinten terug. MINIMUM truien met een gestreepte print en zelfs een trui met een speelse overslag. Je combineert de truien makkelijk met een mooie pantalon van MINIMUM of een jeans. 

Minimum Trui Dames
Minimum trui dames
Minimum Trui Dames

Overshirts van MINIMUM voor heren

Het overshirt is een ideaal item voor heren om in je kast te hebben hangen. Het overshirt draag je als jasje of als overhemd en draag je boven een t-shirt, een shirt met lange mouwen of een trui. Daarom is het overshirt het perfect item voor het najaar om toch een speelse twist te creëren aan jouw outfit en het niet koud te krijgen. Raak geïnspireerd door de overshirts voor heren van MINIMUM hieronder en combineer ze met een MINIMUM trui voor heren.

Minimum overshirt voor heren
Minimum overshirt voor heren
Minimum overshirt voor heren

 
Ben jij nu ook groot fan van de kleding van MINIMUM? Shop hier.

 

Read more

JOUW ELVINE TUSSENJAS VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS

JOUW ELVINE TUSSENJAS VOOR DE HELFT VAN DE PRIJS

Het wisselvallige Nederlandse weer vraagt om een fijne tussenjas. Een korte, lange of sportieve tussenjas die je draagt tussen de seizoenen door. Je weet het maar nooit in Nederland. In de ochtend ...

Meer informatie
RESTERÖDS: TEDDY BODY WARMERS & FLEECE VESTEN

RESTERÖDS: TEDDY BODY WARMERS & FLEECE VESTEN

RESTERÖDS is het meest duurzame merk dat wij verkopen op ANTRACITE.COM Het merk staat bekend om het gebruik van bamboo- en biologisch katoenmateriaal. De producten zijn daardoor superzacht en voele...

Meer informatie