Naar inhoud

Artikel: RESTERÖDS: TEDDY BODY WARMERS & FLEECE VESTEN

RESTERÖDS: TEDDY BODY WARMERS & FLEECE VESTEN

RESTERÖDS: TEDDY BODY WARMERS & FLEECE VESTEN

RESTERÖDS is het meest duurzame merk dat wij verkopen op ANTRACITE.COM Het merk staat bekend om het gebruik van bamboo- en biologisch katoenmateriaal. De producten zijn daardoor superzacht en voelen mega comfortabel aan. RESTERÖDS kleding wil je simpelweg niet meer uitdoen! Een zachte, casual outfit creëer je makkelijk met de teddy fleece vesten voor zowel dames als heren van RESTERÖDS. De teddy bodywarmers van RESTERÖDS draag je ook het liefst elke dag. Een item die je ook dit najaar veel terug gaat zien. Scrol naar beneden voor outfits waarmee je de teddy bodywarmer kunt combineren.

Binnen de collectie van RESTERÖDS vind je ook meerdere hoodies, sweaters en long sleeve shirts zodat je een complete look creëert. Bekijk hier de gehele collectie van RESTERÖDS. 

RESTERÖDS OUTFIT INSPIRATIE VOOR HEREN

Heren, kleed je van top tot teen aan met RESTERÖDS: boxers, sokken, mutsen, sweaters, t-shirts, hoodies en verschillende vesten. Jij kan he-le-maal los! De teddies van RESTERÖDS zijn ook goed te combineren met de all-time-favorite PLAIN broeken. Check hier de JOSH in GREEN MELANGE of DARK SAND MELANGE.

Je combineert de teddy bodywarmer heel makkelijk met een hoodie van RESTERÖDS of een fijne trui van ons merk SAINT STEVE. Met de RESTERÖDS teddy bodywarmer creëer je net even een wat andere look. Een perfect item die je het liefst elke dag aan hebt. De teddy fleece jassen zijn ideaal voor de koudere dagen. Je draagt de RESTERÖDS teddy fleece jassen heel makkelijk tijdens een wandeling door het bos of als je langs de kant bij de voetbal staat. 

Resterods Teddy bodywarmers en fleece vesten

RESTERÖDS OUTFIT INSPIRATIE VOOR DAMES

Voor dames is de teddy bodywarmer (ook wel gilet genoemd) van RESTERÖDS met meerdere outfits te combineren. Je draagt de teddy boydwarmer perfect in combinatie met een t-shirt van het merk MINIMUM, de t-shirts zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Een stijlvolle pantalon van FIVEUNITS eronder en je bent klaar. Voor wat kouder weer is de teddy bodywarmer perfect te combineren met een gebreide trui of zelfs een hoodie, de teddy bodywarmer pimpt jouw outfit helemaal op. Op zoek naar een wat apartere look? Combineer de teddy bodywarmer van RESTERÖDS met een lange jurk met korte of lange mouwen. Op deze manier creëer je net even een wat andere daily look. Wij van ANTRACITE.COM zijn al helemaal fan van de prachtige teddy bodywarmers van RESTERÖDS en hebben er allemaal eentje in de kast hangen!

De fleece vesten van RESTERÖDS zijn ook voor dames een perfect item aan je garderobe toe te voegen. Draag een fleece vest tijdens een sportieve gelegenheid. De fleece vesten van RESTERÖDS hebben niet allee een knuffelige uitstraling maar zijn ook nog is functioneel. Fleece vesten hebben namelijk een isolerende tussenlaag. Een item die je zeker nodig hebt wanneer het kouder wordt. 

 

Resterods teddy bodywarmers en fleece vesten

 

 

Resterods Teddy Bodywarmer en Fleece Vesten

 

 

Read more

MINIMUM KLEDINGINSPIRATIE VOOR DE HERFST

MINIMUM KLEDINGINSPIRATIE VOOR DE HERFST

De nieuwe MINIMUM collectie is geïnspireerd op het dagelijkse leven, om een garderobe te creëren die je keer op keer kunt dragen. De veelzijdigheid in de items is terug te zien in de looks die je e...

Meer informatie
WE SNOOZE ON BLACK FRIDAY

WE SNOOZE ON BLACK FRIDAY

ONLY BUY WHAT YOU NEED Black Friday… Je ontkomt er tegenwoordig niet meer aan. Waarschijnlijk is jouw mailbox de afgelopen weken gebombardeerd met mails over allerlei kortingen. Leuk om geld te bes...

Meer informatie