Naar inhoud

Artikel: WE SNOOZE ON BLACK FRIDAY

WE SNOOZE ON BLACK FRIDAY

WE SNOOZE ON BLACK FRIDAY

ONLY BUY WHAT YOU NEED

Black Friday… Je ontkomt er tegenwoordig niet meer aan. Waarschijnlijk is jouw mailbox de afgelopen weken gebombardeerd met mails over allerlei kortingen. Leuk om geld te besparen? Ja! Maar is deze overconsumptie milieuvriendelijk? Nee!

Daarom willen wij jou aanmoedigen om juist bewust te kopen. Wij vinden het belangrijk dat jij alleen kleding koopt waar je écht van houdt en kleding waar je het liefst jaren van kan genieten. Dus relax, wij gaan niet mee met de hoge kortingen tijdens black friday en koop jouw broek, trui of jas alleen wanneer je het écht nodig hebt.

Liefs, Team ANTRACITE

DE MEEST DUURZAME MERKEN VAN ANTRACITE.COM

Ga voor de merken waar je lange tijd mee kan doen. Deze selectie van merken zijn future proof en gebruiken veel duurzame materialen. Zo kan jij genieten van tijdloze items van de allerbeste kwaliteit.

ELVINE

Het merk ELVINE staat bekend om de allerbeste winterjassen. En niets is minder waar. De winterjassen van ELVINE blijven hun prachtige kwaliteit behouden jaar in jaar uit. Het materiaal dat wordt gebruikt is 100% Vegan en het dons wordt gemaakt van gerecyclede PET flessen. Daarnaast is ELVINE onderdeel van het Fur Free Retailer initiatief. 

SHOP HIER ELVINE WINTERJASSENElvine winterjassen dames

 

RESTERÖDS 

RESTERÖDS maakt bij de productie van de kleding gebruik van biologisch katoen. Er wordt vooral Bamboe katoen gebruikt. Bamboe katoen is duurzaam omdat het een snelgroeiende grondstof is en nauwelijks belastend is voor het milieu. Er is namelijk 1/3 minder water gebruik nodig dan bij het gebruik van katoen en Bamboe houdt CO2 goed vast. Daarnaast is Bamboe sterk materiaal dat jaren mee gaat. De verpakking die wordt gebruikt is van gerecycled karton. De labels zijn minder gecoat en gemaakt van gerecyclede materialen. En bovenal is het design van de items van RESTERÖDS tijdloos en bedoelt om nog jaren te dragen. Wat ook niet anders kan, want de beste basics vind je terug in de RESTERÖDS collectie.

SHOP HIER RESTERODS KLEDINGResterods boxers en kleding

 

GLACIAL

GLACIAL staat voor no more plastic waste. Met een fles van GLACIAL draag jij jouw steentje bij aan een pastic vrije wereld. De fles dient namelijk als vervanging voor de plastic fles. De thermosfles is een product die je dagelijks gebruikt. GLACIAL biedt thermosflessen die 24 uur lang koud en 12 uur lang warm blijven. En dan ook nog in een fashionable jasje! 

SHOP HIER JOUW GLACIAL BOTTLE Glacial flessen

 

 

Read more

RESTERÖDS: TEDDY BODY WARMERS & FLEECE VESTEN

RESTERÖDS: TEDDY BODY WARMERS & FLEECE VESTEN

RESTERÖDS is het meest duurzame merk dat wij verkopen op ANTRACITE.COM Het merk staat bekend om het gebruik van bamboo- en biologisch katoenmateriaal. De producten zijn daardoor superzacht en voele...

Meer informatie
Minimum kleding

ANTRACITE X ANTWERPEN

Antwerpen heeft een speciaal plekje in ons hart. De stad die je al bereikt binnen een halfuurtje vanaf onze ‘home town’ Breda. Vaak genoeg nemen de meiden van ANTRACITE een bezoekje aan deze pracht...

Meer informatie