Naar inhoud

Artikel: NIEUWE SS22 COLLECTIE: Saint Steve

NIEUWE SS22 COLLECTIE: Saint Steve

NIEUWE SS22 COLLECTIE: Saint Steve

Maak kennis met de prachtige breisels van Saint Steve

“WE ARE KNITWEAR” is waar Saint Steve voor staat. Ben jij benieuwd naar de kwaliteiten en materialen van dit 100% knitwear merk? En ben jij specifiek op zoek naar een bepaalde kwaliteit? Lees dan snel verder welke items het beste bij jou passen! 

SS22 Saint Steve zomerkleding voor mannen

Kijk jij ook zo uit naar de lente? Fris je garderobe alvast op en ontdek de nieuwste must have lente collectie voor heren van Saint Steve.

Saint Steve is knitwear only, ook voor in de lente en met oog voor detail. Tijdloze kleding van kwaliteit voor mannen. Alleen de beste garen zijn goed genoeg voor onze mannenkleding. Het merk Saint Steve is ontworpen voor de modebewuste man die waarde hecht aan comfort en er goed uitzien. De kleding van Saint Steve is een aanwinst voor alle mannengarderobes in alle seizoenen.

In de SS22 collectie van Saint Steve vind je kleding voor mannen gemaakt van de mooiste stoffen en in zachte kleurtinten. Mix it up en creëer verschillende kledingcombinaties. De zachte kleuren vormen een mooi contrast met kleuren zoals rood en groen.

Ontdek de stoffen waar de kleding van deze nieuwe SS22 collectie voor mannen van is gemaakt:

FINEST KNIT:

Tijdloos breigoed met de perfecte pasvorm in 100% katoenkwaliteit. De fijnste katoenkwaliteit is gekozen voor de modellen: Gerard, Gerben, Giel, Guus, Har, Harm, Hein, Hendrik, Hugo, Bart, Boudewijn, Cas en Chris. Voor deze specifieke katoenkwaliteit, worden garen van 12 gauge gebruikt.

SS22_Saint Steve zomerkleding voor mannen

FULL NEEDLE:

Saint Steve's eerste full needle collectie is gebaseerd op 100% katoen. Saint Steve presenteert met trots de eerste gebreide short: Gino. Verder bestaat deze collectie uit een gebreid vest: Hendrik. Shop de volledige look op ANTRACITE.
SS22 Saint Steve zomerkleding voor mannen

HIGH TWISTED:

De hoge gedraaide kwaliteit van Saint Steve's allerbeste garen. Er zijn speciale garen gebruikt die een extra twist bevatten en wat resulteert in een droger handgevoel in vergelijking met andere materialen. Deze hoog getwijnde garen staan bekend als de "Rolls Royce onder de garen" en wordt gebruikt voor de modellen: Gerwin, Hilco, Huub en Elias.

SS22 Saint Steve zomerkleding voor mannen

ETERNITY MERINO WOOL:

De eternity merino collectie van Saint Steve is gebaseerd op 100% merino. Merinowol is een hoogwaardige wol. Merino is zacht, ademend en dunner in vergelijking met andere soorten wol. Daarom perfect om de Saint Steve collectie verder uit te breiden. De twee modellen Gert-Jan en Geert zijn gemaakt van merino wol.

SS22 Saint Steve zomerkleding voor mannen

 

SHOP DE NIEUWE SS22 COLLECTIE VAN SAINT STEVE HIER.

 

Read more

HET ONDERHOUDEN VAN JOUW ELVINE WINTERJAS!

HET ONDERHOUDEN VAN JOUW ELVINE WINTERJAS!

Brrrrr.... Het wordt met de dag kouder en daarom weten wij als geen ander het belang van een goede en fijne winterjas. Een winterjas is niet zomaar een aankoop. Jij wilt er natuurlijk zo lang moge...

Meer informatie
ANTRACITE IN PARIS

ANTRACITE IN PARIS

A FASHION STORY IN PARIJS! Ontdek complete outfits van de nieuwe Spring Summer collectie via het lookbook. Alledaagse kledingitems voor een minimalistische vrouwengarderobe. Raak geïnspireerd in Pa...

Meer informatie