SPREKENHUS - PERFECT GIFT

Gezelligheid, geborgenheid, verwennerij voor jezelf of een ander. Kwalitatiever, mooier en stijlvoller dan SPREKENHUS wordt het niet. Heerlijke geurkaarsen en verzorgende producten voor de handen, het gezicht, het lijf of het haar. SPREKENHUS heeft het.

Ben je fan van arganolie? Dan ben je hier aan het juiste adres! Arganolie is namelijk de basis van de SPREKENHUS-formuleringen en rijk aan vitamines en antioxidanten.

sprekenhus


Waarom SPREKENHUS niet te missen is op ieder verlanglijstje:
De keuze is reuze als het gaat om de collectie van SPREKENHUS. Denk hierbij aan je schoonmoeder verwennen met een verrukkelijk hydraterend masker- of zorg voor een baby-zacht huidje voor de stugge broer.

Zie hieronder de verschillende items. Heerlijk ruikende verwennerij waar jullie klanten hun geliefde of zichzelf mee kunnen verblijden!

 

sprekenhus

SNELCURSUS SPREKENHUS

  1. Er wordt bij SPREKENHUS alleen gebruik gemaakt van natuurlijke ingredienten. Geen poes-pas, maar puur natuur.
  2. Estethisch en functioneel. Zo wordt het design beschreven van SPREKENHUS. Een sierraad voor de woon-, bad- of slaapkamer.
  3. Er wordt gebruik gemaakt van traditionele manufacturing. Er worden hoge kwaliteiten van technologien gebruikt om een prachtig eindresultaat te bieden.
  4. Wie gebruik maakt van natuurlijke ingedienten, staat voor duurzaamheid. SPREKENHUS beschrijft de natuur niet alleen als een bron van het leven, maar ook als bron van inspiratie.