Naar inhoud

Artikel: THE PERFECT BASICS VOOR VROUWEN

THE PERFECT BASICS VOOR VROUWEN

THE PERFECT BASICS VOOR VROUWEN

Na het succes van de blog over the perfect basics voor mannen, kon een blog over de basics voor vrouwen niet achterblijven. Dus je raadt het al.. In deze blog gaan we het hebben over de juiste basis items voor vrouwen!

Goede basis stukken zijn niet alleen makkelijk te combineren. Het zijn ook items die niet uit de mode raken en daardoor meerdere jaren te dragen zijn. Duurzaam dus. Fijn he? 😊

 

Voor de vrouwen hebben we een aantal goede basics op een rijtje gezet, zodat jouw garderobe in ieder geval geen modeflaters kan slaan!

 

  1. Een zwarte jeans

Investeren in een goede jeans is altijd een goed idee, en al helemaal wanneer het een basiskleur heeft, zoals zwart. Hiermee kun je eindelijk blijven combineren en het dragen naar iedere gelegenheid.

Zwarte coating broek van Fiveunits te koop op Antracite.com

  1. Een witte blouse

Een witte blouse is tijdloos en geschikt voor diverse activiteiten. Weet je niet wat je aan moet vandaag? Trek die blouse uit de kast, stijl het met een blazer en bijpassende broek en klaar ben je. Ideaal voor kantoordagen, chique etentjes of tijdens vrije dagen. Tip: Combineer het met een gescheurde broek en een stevige sneaker voor een casual look!

Witte blouse van Tiger of sweden te koop op Antracite.com

  1. Een (oversized) blazer

De blazer is een basis item om verschillende redenen. Allereerst geeft het een basic outfit meer pit. Het kan zowel vrouwelijk als stoer gedragen worden én.. de blazer kan ieder seizoen gebruikt worden! Een topper die niet in de kast mag ontbreken.

Zwarte blazer als perfect basic in de blog van Antracite.com

  1. A little black dress

Elegant, tijdloos en sexy! Stijl de jurk af met mooie sieraden en een leuk paar laarzen of hakken en klaar ben je. De perfecte basis voor iedere gelegenheid.

Little black dress te koop op Antracite.com

  1. Een heerlijk warme (col)trui

Een warme trui voor de frisse zomeravonden of tijdens de koude winterdagen. Verkrijgbaar in eindeloos veel prints, kleuren en modellen. Draag het boven een stoer jeansrokje, met een blouse eronder of over een jurk heen. Stijlvol en mega comfortabel!

Warme trui met V hals van JUST te koop op Antracite.com

Zwarte JUST trui te koop op Antracite.com

Fijn al die perfect basics, toch? Maar soms is het dragen van een trenditem ook wel heel leuk. De combinatie van basics en trenditems, maken dat de garderobe minimaal vernieuwd hoeft te worden om ieder seizoen weer kwaliteit, comfort en stijl uit te stralen. We snappen dat je benieuwd bent geworden wat de nieuwste trends zijn. Kijk daarvoor op https://antracite.com/collections/dames om inspiratie op te doen!

 

Wij zijn benieuwd waar jij dit jaar voor kiest. Laat je het ons weten via onze socials?

 

Tot dan!

 

Team Antracite

Read more

THE PERFECT BASICS VOOR MANNEN

THE PERFECT BASICS VOOR MANNEN

De titel verraadt het al, maar in deze blog gaan we het hebben over de perfecte basis items. Goede basis stukken zijn niet alleen makkelijk te combineren. Het zijn ook items die niet uit de mode ra...

Meer informatie
SPREKENHUS - PERFECT GIFT
Lifestyle

SPREKENHUS - PERFECT GIFT

Gezelligheid, geborgenheid, verwennerij voor jezelf of een ander. Kwalitatiever, mooier en stijlvoller dan SPREKENHUS wordt het niet. Heerlijke geurkaarsen en verzorgende producten voor de handen, ...

Meer informatie