Naar inhoud

Artikel: MODETRENDS VOOR DAMES LENTE & ZOMER 2023

MODETRENDS VOOR DAMES LENTE & ZOMER 2023

MODETRENDS VOOR DAMES LENTE & ZOMER 2023

De nieuwe collecties van onze prachtige merken stromen binnen. Van een nieuw seizoen verwacht je weer nieuwe modetrends. Maak je klaar voor een seizoen vol met prachtige pastelkleuren waar je complete minimalistische outfits mee kunt creëren. Ideaal want deze outfits gaan seizoen na seizoen mee en raken nooit uit de mode. Daar houden wij van. Ontdek de nieuwste trends voor de lente en de zomer van 2023 en de items die hier helemaal bij passen. Welke trend is jouw favoriet?

Modetrends voor dames 2023

1. Pastelkleuren

Zachte pastelkleuren, kleuren die je makkelijk combineert en een complete outfit mee creëert. Van een pastel groene of babyblauwe kleur tot een zachte lila kleur. Allemaal kleuren die jouw outfit gaan opvrolijken.

Modetrends voor dames 2023 Pastelkleuren

Modetrends 2023 pastelkleuren

Modetrends 2023 Pastelkleuren

2. Minimalistische outfits

Wij zijn dol op minimalistische outfits! Het is een makkelijke outfit die je creëert met goedgekozen basics maar waar je ook op elk moment een creatieve touch aan kan geven met een uitgesproken blazer of broek. In de lente en de zomer ga je een complete minimalistische outfit veel terug zien en de merken op onze webshop hebben hier zeker op ingespeeld. Ontdek de perfecte basics waarmee je een complete minimalistische outfit creëert.  

Modetrends voor dames 2023

Dames modetrends 2023

3. Complete look in dezelfde kleur

Supereasy matching kleding in dezelfde print of kleur zodat jij meteen weet wat je aandoet. Deze trend maakt het jou extra makkelijk om in ochtend weer een nieuwe outfit te kiezen. Een outfit in matching kleuren of prints die helemaal op elkaar afgestemd zijn. Op de webshop shop nu meerdere matching sets. Ga voor een complete knitted look van AVEC ELAN en jouw comfy outfit is compleet. Extra voordeel is dat je de top of de broek ook apart van elkaar kan dragen. Zo kun je de items in nog meer variaties combineren.

Modetrends 2023 voor dames

Modetrends 2023 voor dames

4. Een compleet pak voor dames

Deze fully dressed trend is al wel even bekend binnen modeland. Ook dit seizoen ga je complete pakken weer helemaal terug zijn. Draag het trendy oversized of getailleerd voor een echte office look. Deze trend is perfect voor iedere gelegenheid. Je ziet het veel terug bij dames als ze een avondje uit gaan, een koffietje gaan doen met vriendinnen of naar kantoor gaan. Wissel je look af door het complete pak te combineren met sneakers, fashionable loafers of juist een chique hak. Als vrouw kan er een compleet pak niet meer ontbreken in jouw garderobe. Ontdek de mooiste tweedelige pakken in verschillende trendy kleuren op onze webshop.

Compleet pak voor dames

Read more

VALENTIJNCADEAU INSPIRATIE

VALENTIJNCADEAU INSPIRATIE

Bijna Valentijn! Dat betekent, everything red! Wij houden van deze prachtige kleur. Daarom een speciale selectie aan de mooiste rode items op onze webshop. Van complete rode pakken tot stijlvolle r...

Meer informatie
NIEUW: DUURZAAM KLEDINGMERK VAN HARPER

NIEUW: DUURZAAM KLEDINGMERK VAN HARPER

Sinds kort mogen wij het duurzame kledingmerk VAN HARPER toevoegen aan ons merkenaanbod. Vanaf de start is VAN HARPER een super duurzaam merk. Het merkt focust zich op duurzame overhemden en heeft ...

Meer informatie