NIEUW: DUURZAAM KLEDINGMERK VAN HARPER

Sinds kort mogen wij het duurzame kledingmerk VAN HARPER toevoegen aan ons merkenaanbod. Vanaf de start is VAN HARPER een super duurzaam merk. Het merkt focust zich op duurzame overhemden en heeft dan ook de ambitie om binnen deze productcategorie een echte specialist te worden. Daarnaast shop je ultieme sweaters, polo’s en hoodies.

Duurzaam kledingmerk van harper

Waarom is VAN HARPER een duurzaam kledingmerk?

VAN HARPER staat voor koop minder, koop beter. Dit doen ze door producten te maken van uitzonderlijke kwaliteit, kleding dat langdurig meegaat en niet na een jaar al wordt weggegooid. Op deze manier wordt het gebruik verminderd en worden de juiste gewoontes aangenomen. Namelijk een langdurige garderobe creëren met tijdloze items. 100% van de producten wordt geproduceerd in Europa. Vervolgens vermijden ze dat de producten de halve wereld over reizen ten kosten van onze planeet. Er wordt gebruik gemaakt van het meest duurzame materiaal dat beschikbaar is en er wordt gestimuleerd om met de partners tot innovaties te komen die de impact op de planeet blijft verminderen. 1% van de omzet wordt besteed aan het planten van bomen. De bossen zijn namelijk noodzakelijk om onze biodiversiteit en om de planeet af te koelen.

Duurzaam kledingmerk van harper

De duurzame kleding van VAN HARPER

Het merk richt zich op krachtige en tijdloze ontwerpen van topkwaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van materialen van uitzonderlijke kwaliteit en planeetvriendelijke materialen om producten te maken die lang meegaan. VAN HARPER zorgt ervoor dat jij een duurzame garderobe kunt creëer met een standaard collectie waarin je perfecte basics terugvindt. Het merk heeft dé ultieme katoenen overhemden in verschillende kleuren, maar je shopt ook een tijdloze sweaters, hoodies en polo’s.

Wij geloven in dit krachtige, duurzame kledingmerk. Ontdek nu jouw favoriete liftetime kledingitems. Shop hier!

Duurzaam kledingmerk van harper