Naar inhoud

Artikel: TUSSENJASSEN VOOR DAMES & HEREN VAN DIT SEIZOEN

TUSSENJASSEN VOOR DAMES & HEREN VAN DIT SEIZOEN

TUSSENJASSEN VOOR DAMES & HEREN VAN DIT SEIZOEN

Het is weer tijd om jouw winterjas op te bergen! Nu het eindelijk lekker weer wordt is dit hét moment om op zoek te gaan naar een tussenjas die helemaal bij jou past. Een tussenjas is ideaal met het wisselvallige Nederlandse weer. De tussenjas houdt je droog tijdens een regenbui, warm als het toch wat kouder is maar dient ook zeker als een mooi trendy item om je outfit compleet te maken. Ontdek de favoriete tussenjassen van team ANTRACITE.COM en maak jezelf klaar voor de lente.

Tussenjassen voor dames

1. De lange tussenjas of trenchcoat

Ga jij voor een tijdloze jas? Dan zeggen wij trenchcoat. Zie het als een goede investering in een perfecte tussenjas die altijd in de mode blijft. Van ELVINE shop je de ELSA trenchcoat in het beige en donkergroen. Het merk TIGER OF SWEDEN heeft zichzelf ook weer overtroffen en een trenchcoat in een kort model toegevoegd aan de collectie, we are in love!

Ohja! Lange tussenjassen dienen vaak ook perfect als parka-jas. Het model van ELVINE de JONIE is een jas die jou gegarandeerd droog gaat houden. Heb jij deze bestseller tussenjas al gespot op ANTRACITE.COM?

Tussenjassen dames

 Elvine lange tussenjassen dames

 

2. Doorgestikte, quilted jas

Je hebt de zogenaamde quilted jacks vast al wel voorbij zien komen. Ook dit voorjaar ga je deze stijlvolle jas weer volop zien. De dames van ANTRACITE.COM zijn super blij met deze modetrend. De quilted jasjes zitten niet alleen erg comfortabel maar zijn ook nog is ontzettend modieus. ELVINE heeft deze trend dan ook gelijk meegepakt. Je shop nu de prachtige ROSIE in de zacht, groene LINDEN GREEN op onze webshop. Wij zijn al helemaal fan, jij ook?

 Elvine gestikte twil jas dames

Tussenjassen voor heren

1. Bomberjas voor heren 

Terug van weggeweest, de bomberjas! Jaja op ANTRACITE shop je nu verschillende bomberjassen voor heren. Het model de REX van ELVINE is dé topfavoriet op de webhop. Deze bomberjas is gemaakt van zacht materiaal en heeft een kraag en mouwuiteinden van gebreid materiaal. Daarnaast is de jas voorzien van een dubbele rits en verkrijgbaar in trendy kleuren zoals KHAKI, BONE WHITE, FADED BLUE en SLATE GREEN. Genoeg keuze voor de heren dus!

Ken je het merk J.LINDEBERG al? Dit unieke en trendy merk heeft een prachtige bomberjas toegevoegd aan de collectie. Een bomberjas met een hoge kraag. Ook wel de klassieke 'harrington' jas genoemd! En wij kunnen je vertellen een item van J.LINDEBERG wil je hebben in je kast! Ontdek hier nog meer jassen van J.LINDEBERG.

Bomberjas heren

2. Bodywarmer voor heren 

De bodywarmer is weer helemaal een trendy item dit seizoen, je hebt de bodywarmer voor heren vast al wel voorbij zien komen de laatste tijd. Op ANTRACITE.COM shop je verschillende bodywarmers van merken zoals RESTERODS, PEAK PERFORMANCE en LAW OF THE SEA. Deze merken hebben meer dan hun best gedaan om trendy en stijlvolle bodywarmers te ontwerpen voor dit seizoen. De bodywarmer is een fashionable item die net wat creativiteit toevoegt aan jouw outfit en daarom een must-have item voor iedere herengarderobe. Ontdek de bodywarmers voor heren nu op onze webshop!

Bodywarmer heren

Bodywarmer heren

Read more

NIEUW: DUURZAAM KLEDINGMERK VAN HARPER

NIEUW: DUURZAAM KLEDINGMERK VAN HARPER

Sinds kort mogen wij het duurzame kledingmerk VAN HARPER toevoegen aan ons merkenaanbod. Vanaf de start is VAN HARPER een super duurzaam merk. Het merkt focust zich op duurzame overhemden en heeft ...

Meer informatie
GESPOT IN J.LINDEBERG: LEWIS HAMILTON

GESPOT IN J.LINDEBERG: LEWIS HAMILTON

STEEL JIJ DIT SEIZOEN DE SHOW MET DE KLEDING VAN J.LINDEBERG? J.LINDEBERG fungeert als de "bridge" tussen sport en mode. Deze parel van een modemerk uit Zweden integreert de kennis, vaardigheden en...

Meer informatie