Naar inhoud

Artikel: INSPIRATIE: ZOMEROUTFITS

jurk dames outfit zomer

INSPIRATIE: ZOMEROUTFITS

Het zonnetje gaat steeds meer schijnen, de temperaturen nemen toe en daarmee ook ons humeur! Want hoe lekker dat we nu meer naar buiten mogen. Een mooie outfit mag hierbij natuurlijk niet ontbreken. Wij geven je wat inspiratie voor dames én heren, zodat jij er deze zomer fashionable bij loopt. 

Zomerse outfits voor dames

Jurken, jurken en nog eens jurken. Eigenlijk hebben de vrouwen onder ons het makkelijk. Lang, kort: alles kan en alles mag. En heel makkelijk, je bent namelijk zo klaar met je outfit. Geen moeilijke styling issues of de kleuren wel bij elkaar passen. Alleen de schoenen moet je even over nadenken. Tegenwoordig kan ook hier heel veel! Een stoere cowboyboot, of een mooi slippertje. In de mooiste kleuren om je outfit net dat beetje extra te geven. Wij zijn fan! Jij ook?

dress-zomerse-outfits-dames zomerse-jurk-outfit-dames

Zomerse outfits voor heren

Voor heren moet je wel even je styling skills in de strijd gooien, maar ook hier zijn er zoveel mogelijkheden! Kies voor een short met een mooi overhemd. Of een opgerolde chino met een polo of T-shirt. Kies iets waar jij je comfortabel in voelt en pas je outfit af op de gelegenheid. Een dagje strand? Een mooie short met een T-shirt en een slippertje is voldoende! Casual Friday op kantoor? Kies dan voor een mooie chino met overhemd of polo. Sneakertje eronder of een loafertje en you’re ready to go!

zomerse-outfit-heren zomerse-outfits-heren

Laat ons jouw zomerse outfit tips weten!

Read more

5 basics die iedereen in zijn kast moet hebben

5 basics die iedereen in zijn kast moet hebben

Less is more. Met een goede set aan basics kun je eindeloos combineren. En ja, dit geldt voor zowel dames als heren. 

Meer informatie
Hoe onderhoud je een winterjas?

Hoe onderhoud je een winterjas?

Een winterjas, een belangrijke aankoop, maar ook zeker niet altijd de goedkoopste. Dus voordat je een nieuwe wilt kopen, zijn er hier 6 tips om je winterjas goed te onderhouden en langer mee te lat...

Meer informatie