MELINA – MARKETEER & DESIGN

Onze design topper a.k.a. creatieve brein. Wat kan onze Mel niet? Het designen van banners en de home page, reels editen, lookbooks maken, you name it. Waar Melina niet over uitgepraat raakt? Food! Want eten is leven, toch? Vanaf oktober gaat onze lieve Mellie ons helaas verlaten. Ze gaat voor 3 jaar in Sint-Maarten wonen. She’s living the dream. Wij weten al waar onze volgende shoot locatie zal zijn 😉

team: melina

 

FIEKE – MARKETEER & DESIGN

Our newest team member! Een creatief, stijlvol feestbeest eerste klas. Fieke zal onze lieve Melina gaan vervangen. Gelukkig kunnen deze twee design toppers aankomende maand nog mooie creaties samen maken en wordt Fieke helemaal klaargestoomd om ANTRACITE naar een hoger niveau te tillen. Wij kunnen niet wachten om Fieke op full speed te zien shinen!

team: Fieke 

 

RYAN – DIGITAL MARKETEER

Ryan – spreek je uit als Ri-An. Zo van, Rihanna, maar dan anders. Ookal wordt onze Ryan vaak in mails aangesproken als ‘meneer’, zoals je op de foto kan zien, heb je te maken met een hele charmante dame. Ry regelt alles achter de schermen voor de webshop. Denk aan productteksten, blogs, nieuwsbrieven én is ze zich aan het verdiepen in de webshop optimalisatie. Alles op alles om het online shopplezier zo goed mogelijk te laten verlopen. Loop jij ergens tegenaan of heb jij tips? Stuur Ryan gerust een berichtje.

team: Ryan 

 

THIJS – MARKETING & E-COM TRAINEE

Ryan loopt tot over haar oren over met werk. Daarom zal Thijs haar gaan ondersteunen in haar dagelijkse taken. Gelukkig maar! Thijs is een lieve en rustige jongen, die secuur werkt. Hij heeft de ambitie om de webshop van ANTRACITE zo goed mogelijk te optimaliseren. Ook zullen we wat leuke reels & TikToks voorbij zien komen van onze nieuwkomer Thijs! Welcome in the team en geniet van deze stage!

team: Thijs 

 

ISA – E-COMMERCE SUPPORT

Isa krijg jij ook aan de lijn bij vragen. Ze denkt zo goed mogelijk met je mee om jou te voorzien van het allerbeste advies. Met al haar connecties hier en daar krijgt Isa alles voor elkaar! Naast het klantencontact, gaat onze Ies ook helemaal goed op contact met alle samenwerkingen met influencers voor campagnes. Heb jij een leuk idee voor Isa? Of wil jij met ANTRACITE samenwerken? Vraag dan naar Isa! 

 team: Isa

 

CLAIRE – MARKETING TRAINEE

Onze charmante Leidenaar Claire is vrolijk en een echte aanpakker. Claire zal het komende halfjaar stage lopen bij ons. Haar eerste weken heeft ze goed doorstaan en wij kunnen niet wachten. Wat Claire gaat doen voor ANTRACITE? Zij zal de telefoon als eerste opnemen en je vriendelijk te woord staan. Voor (maat)advies of vragen over artikelen kan je bij Claire terecht. Succes en veel plezier met de stage 😊

team: Claire 

 

EVA – CONTENT CREATOR

Queen of Content, dat is Eva. By far de beste, snelste, liefste en meest stylish girl you’ve ever met. Binnen een kwartiertje flanst ze een leuke reel of TikTok in elkaar. En zodra er voorbereidingen getroffen worden voor een fotoshoot, is ze er als de kippen bij. Ze heeft oog voor detail en gaat je de komende periode verrassen met supermooi beeldmateriaal en superstylish outfitjes tijdens shoots.

 

team: Eva 

 

DAGMAR – MARKETING MANAGER

Dus…. Nu ben ik zelf aan de beurt. Met trots vertel ik jullie dat ik verantwoordelijk ben voor alle marketing van ANTRACITE. Deze geweldige shop voelt als mijn kindje en ik doe er alles aan om het met alle liefde groter te laten worden. Waar ik 3 jaar geleden in mijn eentje begon op de marketingafdeling, kan ik nu zo trots als een aap zeggen dat ik een team van 7 heb samengebracht. Heb jij nou tips voor onze webshop of wil je gezellig kletsen of sparren over het online spelletje? Bel mij dan gerust! 

 team: Dagmar

KYARA & KADIR – FINANCE SUPPORT DUO

Geld moet rollen wordt er gezegd. Dat vinden wij ook. Maar hier hebben we dit financiële duo hard voor nodig. Kyara en Kadir werken samen hard om de financiële administratie op rolletjes te laten verlopen. Go get that money!  

 

team: Kadir

 

team: Kyara