Het team van ANTRACITE staat graag voor je klaar vanuit onze roze kantoortje in het zonnige zuiden. Wil je een beeld krijgen wie je hebt gesproken? Maak dan kennis met onze toppers :) 

 

ANNABELLE - CUSTOMER CARE
Kom je ergens niet uit en bel je ons in wilde paniek op, dan krijg je onze lieve Annabelle vaak als eerste aan de lijn. Zij zal jou altijd helpen om het beste advies te geven over vragen omtrent de webshop en jouw bestelling. Onze kletsmajoor vindt het altijd gezellig een praatje te maken, dus "Bel" gerust ;) En online shoppen? Dat is haar favo hobby! 

 

AUDRY - FINANCE MANAGER 
Wie niet betaalt, krijgt onze Audry op zijn of haar dak! Wellicht voor de meesten niet per se een straf.. Nu even zonder dollen, onze charmante Audry is punctueel en zorgt dat de financiële administratie op rolletjes draait. Zonder Audry: geen ANTRACITE.

 
DAGMAR - MARKETING MANAGER
Dus…. Nu ben ik zelf aan de beurt. Met trots vertel ik jullie dat ik verantwoordelijk ben voor de marketing van ANTRACITE. Deze geweldige shop voelt als mijn kindje en ik doe er alles aan om het met alle liefde groter te laten worden. Als ik mijn collega's moet geloven dan ben ik een super-sweety die van aanpakken weet. Heb jij nou tips voor onze webshop of wil je gezellig kletsen of sparren over verbeterpunten? Bel mij dan gerust! 

 

 

MELINA - MARKETEER / GRAPHIC DESIGN 
Onze design topper a.k.a. creatieve brein. Wat kan onze Mel niet? Video's editen, Shop de Look's maken, moodboards, you name it. Waar Melina niet over uitgepraat raakt? Food! Want eten is leven, toch? Oh en dan nog een leuk nieuwtje: ze begon hier als stagiair, maar met haar charmes heeft ze ons allen ingepakt en mag ze naast haar studie blijven werken voor ANTRACITE! 

 

 

MELVIN - PROCESS MANAGER
Melvin zit goed op zijn plek op het roze kantoor omringd door zijn gezelschap dames. Hoe tref je Melvin aan? Op onze kantoorbank met zijn telefoon aan zijn oor. Melvin begeleidt onze groei en zorgt er voor dat alle processen smooth lopen en / of verder verbeterd worden. Hij is tevens ook het brein achter onze nieuwste campagne: "De verjaardag van ANTRACITE".  Of Melvin kriebels krijgt van alle mooie kleding waarmee wij de hele dag omringd door zijn? Dat kunnen we beter aan Annabelle vragen. Zij krijgt regelmatig mooie orders van onze mannelijke fashionista!